HTC One S: Update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich din 22 august

Scris de | 23 august, 2012
HTC One S: Update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich din 22 august

HTC One S este cel mai recent smartphone al companiei care se bucură de update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, upgrade ce optimizează şi interfaţa Sense.

Update-ul îţi permite să să utilizezi tasta „aplicaţii recente” pentru shortcut-uri către meniu (îmbunătăţind vizual aplicaţii neoptimizate pentru ICS, precum Facebook). Totodată, a fost îmbunătăţit sistemul de gestionare a tab-urilor din browser cu un buton dedicat pentru trecerea de la unui la altul şi, nu în ultimul rând, aduce noi funcţii camerei foto, precum white balance şi autofocus continuu.

Mai mult, utilizatorii HTC vor beneficia de optimizări la capitole precum memorie, stabilitate a platformei şi browsing. Alte modificări includ Single Sign-On pentru Facebook, adică posibilitatea ca utilizatorul să acceseze mai uşor aplicaţii şi site-uri ce necesită login sau permisiuni Facebook, dar şi actualizări-uri pentru Beats audio, încă o dovadă a interesului companiei de a asigura o experienţâ audio extraordinară şi un sunet autentic.

În ceea ce-i priveşte pe dezvoltatori, HTC extinde suportul SDK pentru Media Link şi le asigură o bază solidă de lucru inclusiv pentru aplicaţii de video call, care să le înlesnească atingerea unor noi performanţe şi al unui nou nivel calitativ.

Etichete: , ,