Canyon lanseaza seria Chrome cu noi produse

Scris de | 27 august, 2012
Canyon lanseaza seria Chrome cu noi produse

Canyon, brand „vesel, tanar si dinamic”, specializat in produse IT si perifierice pentru PC, lanseaza seria Chrome, o serie de accesorii sofisticate dintr-un finisaj cromat lucios.

Casti, boxe, boxe USB, mousi, genti si rucsaci pentru laptopuri, huse si standuri pentru iPad, toate aceste noi produse lansate de Canyon se recomanda ca fiind accesoriile perfect pentru un calculator care vrea sa iasa in evidenta.

Detalii despre produse:

Setul cu casca Chrome reprezinta accesoriul perfect pentru comunicarile pe Internet si pentru sesiune de jocuri, si  se remarca  prin acuratetea si claritatea sunetului.  Setul dispune de un microfon compact si un cablu integrat pentru controlul volumului. Banda captusita si reglabila si pielea moale a pernutelor pentru urechi va permit sa ascultati muzica in cele mai bune conditii, fara pic de disconfort.

 Castile sunt solutia perfecta pentru a asculta muzica pe drum spre serviciu, intalnirile cu prietenii sau in drumetiile de week-end. Seria Chrome include trei modele diferite, toate cu microfon integrat. Forma castilor va permite sa va bucurati de melodiile preferate oriunde si oricand, fara a fi deranjati de zgomotele ambientale. Toate modelele sunt compatibile cu iPhone-urile, telefoanele inteligente si alte dispozitive audio. Dopurile de silicon ale castilor asigura un confort sporit.

 Boxele USB din noua serie Chrome au un design compact si elegant si o putere incredibila de de redare a sunetelor. Acuratetea sunetului, putere mare, bass-uri si beat-uri de exceptie, toate acestea va permit sa va uitati la filmele preferate stocate pe PC, tableta sau laptop.

Patru modele de mouse ce se remarca prin functionalitate, ergonomie si design unic intregesc colectia Chrome.  Toate modelele au 1000 dpi rezolutie, 3 butoane si rotita scroll. Sunt usor de utilizat datorita designului compact si manerelor laterale. Finisaj cromat, elegant, sofisticat si o unda de luminozitate.  Colectia cuprinde si doua modele de mousi cu fir, disponibile si in versiune wireless cu tehnologie 2.4GHz pentru o conexiune fiabila, fara intreruperi.

Doua genti de laptop si o husa de iPad au fost alese pentru a completa noua serie Chrome: un rucsac pentru laptopuri de 15.6”, unul pentru laptopuri de 16” si o husa versatila de iPad. Se remarca printr-un invelis inchis la culoare cu accente cromate elegante pentru protectie optima si durabilitate. Designul minimalist le face potrivite pentru birou, calatorii si activitati urbane de zi cu zi.  Gentile sunt confortabile, durabile, au buzunare multiple pentru a stoca toate lucrurile de care aveti nevoie si sunt bine compartimentate. Husa de iPad dispune de inchidere cu fermoar si captuseala din catifea la interior pentru o protectie sporita. Este compacta si usoara si se potriveste perfect in orice geanta astfel incat sa pastrati iPad-ul in siguranta in timp ce va aflati in miscare. Plus:  un breloc inclus pentru fiecare geanta.

 

Etichete: , , , , ,