Google Nexus 7 îşi face intrarea în Europa la preţuri de 199, respectiv 249 euro

Scris de | 27 august, 2012
Google Nexus 7 îşi face intrarea în Europa la preţuri de 199, respectiv 249 euro

Google Nexus 7, tableta care a reuşit să ne impresioneze prin raportul calitate-preţ excelent, şi-a făcut apariţia în magazinele Google Play din trei mari state europene.

Este vorba despre Germania, Franţa şi Spania, iar preţurile sunt cele la care ne aşteptam, respectiv 199 euro pentru modelul Google Nexus 7 cu memorie internă de 8GB şi respectiv 249 euro pentru varianta de 16GB. Se pare că producătorii au rezolvat şi problemele iniţiale pe care le-au avut cu stocurile din SUA, aşa că cei ce comandă ar trebui să primească tableta în câteva zile.

Pentru cei ce nu au auzit încă de Nexus 7, este vorba despre prima tabletă a celor de la Google, un model cu display de 7 inchi, procesor Tegra 3 şi cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, Jelly Bean, model lansat în Statele Unite la începutul verii, la preţul de 199 dolari.

Vă vom ţine la curent cu detaliile depre disponibilitatea în Romania a lui Nexus 7, însă până atunci puteţi arunca o privire asupra review-ului realizat de connect aici.

Etichete: , , , ,