Verbatim Design Mice: Formă ergonomică şi design artistic

Scris de | 28 august, 2012
Verbatim Design Mice: Formă ergonomică şi design artistic

Verbatim a anunţat lansarea noii game de mouse-uri Design Mice ce dispune de un design artistic atractiv, o formă ergonomică ce nu deranjează utilizatorul şi compatibilitate cu calculatoarele de tip PC şi Mac.

Perifericele din gama Design Mice îmbină tehnologia cu arta. Alături de un design floral, mouse-ul dispune de o frecvenţă wireless de 2.4GHz ce elimină întârzierile pe ecran a cursorului şi asigură o conexiune fără problemă cu receiverul. Datorită greutăţii modeste, mouse-ul poate fi transportat cu uşurinţă şi are un slot pentru receiver.

Ron Hanafin, Verbatim Product Manager în cadrul departamentului de accesorii şi periferice, a declarat într-un comunicat de presă: „Linia de mouse-uri Design Mice oferă clienţilor posibilitatea de a alege ceva nou în materie de periferice şi de a se bucura de performanţă şi confort maxim.”

Verbatim Design Mice e disponibil în culorile portocaliu, violet, roşu, albastru şi grafit şi poate fi achiziţionat acum de pe Amazon.com la preţul de 19.99 dolari.

Etichete: , , , ,