Samsung Galaxy Note II: Ecran de 5,5”, Jelly Bean şi un nou S Pen

Scris de | 30 august, 2012
Samsung Galaxy Note II: Ecran de 5,5”, Jelly Bean şi un nou S Pen

Samsung a anunţat în cadrul târgului internaţional IFA Berlin cea mai nouă versiune a smartphone-ului Galaxy Note. Samsung Galaxy Note II dispune de un ecran HD Super AMOLED de 5,5 inchi, procesor quad-core 1.6GHz şi sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Galaxy Note II prezintă un display HD Super AMOLED de 5,5” (140,9mm), oferind claritate vizuală la cel mai înalt nivel. Raportul de 16:9 al ecranului le asigură utilizatorilor o experienţă de vizualizare optimă a conţinutului video, perfectă pentru urmărirea acestuia în format HD.

Funcţia Air View permite utilizatorului să previzualizeze, cu ajutorul S Pen-ului, emailul, S Note-ul, S Planner-ul, galeriile de imagini sau fişierele video, fără să mai fie nevoie să le deschidă. Acest lucru rezultă într-o căutare mai uşoară, cât şi o vizualizare a informaţiilor în detaliu fără tranziţii ale ecranului.

Noul S Pen este mai lung, mai subţire şi prezintă un design ergonomic special creat pentru un control perfect. Prin urmare, acesta poate fi utilizat într-un mod mai precis, confortabil şi natural, asemănător cu experienţa scrisului de mână.

Funcţiile avansate ale S Pen oferă, totodată, posibilitatea de a capta idei pe loc sau de a combina scrisul de mână cu informaţii digitale, direct pe ecran. Doar prin simpla apăsare a butonului dedicat S Pen, smartphone-ul recunoaşte automat intenţia de a decupa sau de a edita conţinutul selectat pe ecran.

Galaxy Note II este echipat cu un procesor quad-Core de 1.6GHz şi conectivitate HSPA Plus şi 4G LTE. Galaxy Note II beneficiază de sistemul de operare Android 4.1, JellyBean, care prezintă capacităţi grafice extraordinare şi un upgrade pentru serviciile Google Now, inclusiv noi funcţii, precum şi căutare în funcţie de context.

Galaxy Note II este disponibil cu trei tipuri de capacitate de stocare, de 16 GB, 32 GB şi 64 GB, şi oferă posibilitatea de extindere prin intermediul unui slot micro SD. Datorită bateriei de 3.100mAh, utilizatorii se pot bucura de conţinut multimedia, pot fi productivi şi pot schiţa idei pentru un timp mai îndelungat.

Galaxy Note II dispune de asemenea de o cameră principală de 8 megapixeli şi una secundară, frontală, de 1,9 megapixeli cu posibilitatea de înregistrare video HD.

Samsung Galaxy Note II va fi disponibil în culorile alb perlat şi gri titan, şi va putea fi achiziţionat începând cu luna octombrie pe pieţele principale din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu.

Etichete: , , , , , , , ,