Windows Phone 8, pe noul smartphone dual core Samsung ATIV S

Scris de | 30 august, 2012
Windows Phone 8, pe noul smartphone dual core Samsung ATIV S

În întâmpinarea noilor sisteme de operare Windows 8 şi Windows Phone 8 Samsung a lansat o categorie specială de produse botezată ATIV (inversul VITA), din care face parte şi smarpthone-ul dual core Samsung ATIV S.

Se pare că ecranele de dimensiuni cât mai mari sunt tot mai des utilizate de marii producători, ATIV S sosind cu un display Super AMOLED de 4.8 inchi, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Smarpthone-ul profită de suportul pentru procesoare dual core introdus de Windows Phone 8, având la bază un dual core la 1.5GHz ce asigură un răspuns fluid în jocuri şi aplicaţii. Intră în schemă şi posibilitatea de extindere a memoriei cu ajutorul cardurilor microSD.

ATIV S marchează puncte şi la capitolul design şi utilizare, mândrindu-se cu o carcasă superbă, groasă de doar 8.7mm şi o greutate de 135 de grame.

Fiind vorba despre Windows Phone 8 nu lipsesc nici aplicaţiile Microsoft Office sau posibilitatea de a stoca fişiere în cloud prin SkyDrive. Conectivitatea este şi ea de top, incluzând NFC, Wi-Fi sau HSPA+42.

Lista de specificaţii mai cuprinde o cameră de 8 megapixeli şi o baterie de 2300 mA.

Etichete: , , , ,