Samsung Galaxy S III: Vânzări de peste 20 de milioane de unităţi

Scris de | 6 septembrie, 2012
Samsung Galaxy S III: Vânzări de peste 20 de milioane de unităţi

Compania sud-coreeană Samsung a anunţat numărul de smartphone-uri Galaxy S III vândute. La doar 100 de zile de la lansare, terminalul emblematic s-a vândut deja în peste 20 de milioane de unităţi.

La finele lunii iulie, Samsung a anunţat că terminalul Galaxy S III s-a vândut deja în peste 10 milioane de unităţi. Ei bine, de atunci numărul s-a dublat, ajungând la peste 20 de milioane. Mai mult, compania sud-coreeană a prezentat numărul dispozitivelor vândute în funcţie de regiune. Astfel, în Europa s-a vândut în număr de 6 milioane de copii, 4.5 milioane în Asia, 4 milioane în America de Nord şi 2.5 în Correa de Sud.

Samsung Galaxy S III, disponibil in versiunile cu carcasa alba si albastra, imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Citeşte un review al terminalului Samsung Galaxy S III la: http://www.connect.ro/2012/06/11/samsung-galaxy-s-iii-review-stofa-de-campion/

Etichete: , , , , ,