iPhone 5: Ecran de 4 inchi, LTE, procesor A6 şi iOS 6

Scris de | 12 septembrie, 2012
iPhone 5: Ecran de 4 inchi, LTE, procesor A6 şi iOS 6

Tim Cook, CEO-ul companiei Apple, a prezentat astăzi cea mai nouă versiune a smartphone-ului emblematic iPhone, precum şi data de lansare a terminalului. Cu un ecran de 4 inchi, procesor A6 şi noul iOS 6, iPhone 5 reprezintă cu siguranţă unul dintre cele mai interesante dispozitive lansate în ultima vreme.

Cel mai nou model de smartphone lansat de compania din Cupertino a confirmat zvonurile apărute în ultimele săptămâni prin presa de specialitate. Astfel, iPhone 5 dispune de caracteristici precum un procesor A6, o cameră iSight de 8 megapixeli, ecran de 4 inchi cu o rezoluţie de 1136 x 640, un design nou din aluminiu şi sticlă şi conexiune 4G LTE.

Noul smartphone va rula sistemul de operare iOS 6, care va putea fi descărcat gratuit începând cu data de 19 septembrie, şi va fi disponibil în culorile negru şi alb.

iPhone 5 va putea fi achiziţionat în Statele Unite ale Americii, Franţa, Germania, Canada, Marea Britanie, Australia, Hong Kong, Japonia şi Singapore începând cu data de 21 septembrie. De asemenea, Apple a promis că iPhone 5 va fi lansat în peste 100 de ţări până la finele anului 2012.

În ceea ce priveşte preţul, acesta va rămâne, cel puţin pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, la fel ca iPhone 4S: 199 dolari pentru versiunea cu 16GB, 299 dolari pentru 32GB şi 399 dolari pentru o capacitate de stocare de 64GB.

Etichete: , , , , , , , ,