iPhone 5: Belkin prezintă noua serie de accesorii

Scris de | 14 septembrie, 2012
iPhone 5: Belkin prezintă noua serie de accesorii

Belkin a anunţat o nouă gamă de accesorii dedicate smartphone-ului iPhone 5, lansat acum două zile de Tim Cook. Cu toate că dispozitivul are un design din aluminiu ce sporeşte protecţia împotriva unor eventuale accidente, utilizatorul prudent poate folosi carcasele Belkin pentru o siguranţă sporită şi un aspect aparte.

Dacă ai nevoie de o carcasă pentru protecţia ecranului sau pentru a da un plus de culoare dispozitivului, cei de la Belkin au soluţia perfectă. Cu ocazia lansării noului terminal iPhone 5, cei de la Belkin au reîmprospătat seriile de carcase Shield Series Collection, Grip Series Collection, Sport Armband Collection şi Screen Guard cu modele noi ce pot fi achiziţionate la preţuri între 14.99 dolari şi 34.99 dolari.

iPhone 5 dispune de caracteristici precum un procesor A6, o cameră iSight de 8 megapixeli, ecran de 4 inchi cu o rezoluţie de 1136 x 640, un design nou din aluminiu şi sticlă şi conexiune 4G LTE. Noul smartphone va rula sistemul de operare iOS 6 şi va fi disponibil în culorile negru şi alb.

Belkin va pune în vânzare unele accesorii dedicate iPhone 5 pe pagina oficială începând cu sfârşitul lunii curente.

Etichete: , , , , , , , , ,