Nintendo Wii U soseste în SUA pe 18 noiembrie la pretul de 299 dolari

Scris de | 14 septembrie, 2012
Nintendo Wii U soseste în SUA pe 18 noiembrie la pretul de 299 dolari

Nintendo Wii U, noua consolă HD a companiei japoneze, va fi lansată în Statele Unite în 18 noiembrie şi va costa 299 dolari pentru versiunea de bază.

O versiune Deluxe Set, ce soseşte cu o capacitate mai mare de memorie – 32GB, accesorii suplimentare şi jocul Nintendo Land, va fi disponibilă la 349 dolari.

Dincolo de puterea de procesare sporită consola Nintendo Wii U se remarcă printr-un GamePad cu ecran tactil de 6.2 inchi. Controlerul Wii U, care seamănă astfel mai mult cu o tabletă decât cu o manetă de joc oferă un acceleormetru, giroscop, vibraţii, cameră frontală, precum şi microfon şi difuzoare.

Una dintre modurile de utilizare gândite de Nintendo pentru controlerul Wii U este trecerea meniului jocului, spre exemplu bara de vrăji, arme, etc, pe displayul de 6.2 inchi, jucătorul urmărind astfel pe televizorul HD ecranul complet de joc.

Esenţială pentru orice lansare de consolă, selecţia de jocuri care va însoţi Wii U la debutul din noiembrie este şi ea destul de solidă, cu circa 50 de titluri. Wii U va găzdui titluri precum  Call of Duty: Black Ops II, Lego City: Undercover, Bayonetta 2, Monster Hunter 3 Ultimate, Assassin’s Creed III, ZombiU sau Mass Effect 3.

Pachetul de bază Wii U Basic Set include o consolă cu finisaj alb şi 8GB memorie, o manetă GamePad, un sensor bar şi un cablu HDMI.

Etichete: , , , , , ,