PlayStation 4 lansat oficial? Nu chiar, dar Sony lansează totuşi un nou PlayStation

Scris de | 19 septembrie, 2012
PlayStation 4 lansat oficial? Nu chiar, dar Sony lansează totuşi un nou PlayStation

Pentru câteva secunde Sony ne-a creat emoţii în momentul în care a anunţat în cadrul Tokyo Game Show o nouă consolă PlayStation. Chiar dacă era aproape imposibil, imaginile oficiale cu o consolă de jocuri cu un look proaspăt ne-au dus imediat cu gândul la PlayStation 4, la Orbis, sau oricum ar urma să fie botezată consola next-gen a Sony.

Din păcate însă trezirea la realitate a sosit rapid. Sony a dezvăluit practic un nou model de PlayStation 3 cu un look uşor modificat, cu 20% mai mic şi cu 25% mai uşor decât varianta actuală a consolei.

Noul model va fi disponibil în variante cu HDD-uri de 250 şi 500GB şi va fi inclus într-o serie de pachete extrem de atractive. Spre exemplu modelul de 250GB va fi disponibil în SUA din 25 septembrie într-un pachet în ediţie limitată ce include senzaţionalul UNCHARTED 3: Drake’s Deception: Game of the Year Edition şi un voucher de 30 dolari cu care poţi achiziţiona conţinut pentru DUST 514, la preţul total de 269.9 dolari.

Cei ce preferă noul PlayStation în varianta de 500GB vor trebui să aştepte până în 30 octombrie, când consola va fi disponibilă într-un pachet cu Assassin’s Creed III.

Pentru Europa lucrurile stau puţin diferit, varianta PS3 de 500GB fiind disponibilă din 28 septembrie la preţul de 299 euro.

Etichete: , , , , , ,