Detectează radiațiile electromagnetice cu ajutorul analizorului de semnale Gigahertz Solutions HF32D

Scris de | 20 septembrie, 2012
Detectează radiațiile electromagnetice cu ajutorul analizorului de semnale  Gigahertz Solutions HF32D

German Electronics a lansat de curând un analizor de semnale de înaltă frecvenţă denumit Gigahertz Solutions HF32D, ideal pentru a măsura radiaţiile electromagnetice din cămin.

Nu mai e un secret pentru nimeni că radiaţiile electromagnetice ne înconjoară la tot pasul şi că sănătatea poate fi afectată în mod serios de către acestea. Cu ajutorul analizorului de semnale de înaltă frecvenţă Gigahertz Solutions HF32D pot fi percepute frecvenţele cuprinse în gama de 800 MHz la 2,5 GHz, respectiv reţelele de telefonie GSM, UMTS, DECT, bluetooth, radar, microunde. Prin intermediul funcţiei de avertizare sonoră a antenei log-periodice utilizatorul poate detecta foarte uşor sursa radiaţiilor fără a fi nevoie de cunoştinţe tehnice avansate. Faţă de alte aparate care funcţionează pe bază de sisteme cu filtru de frecvenţe, analizorul Gigahertz Solutions HF32D permite afişarea în bandă largă a valorilor măsurate, facilitând astfel o evaluare simplă a situaţiei respective.

Analizorul are un domeniu de măsurare între 1 – 1999 µW/m², precizie densitate flux ± 6 dB, un display LCD 3,5 digit și o greutate de 470 grame. Disponibil pe siteul germanelectronics.ro

Etichete: , , ,