Logitech Speaker System Z553: Sistem audio cu design modern

Scris de | 24 septembrie, 2012
Logitech Speaker System Z553: Sistem audio cu design modern

Logitech a anunţat lansarea unui nou sistem audio dedicat celor ce apreciază aspectul estetic la fel de mult ca performanţa. Modelul Speaker System Z553, ce va putea fi achiziţionat începând cu luna octombrie, oferă acustică de calitate și bass puternic.

Logitech Speaker System Z553 dispune de doi sateliți și un subwoofer down-firing, cu puterea de emisie este de 40 de wati (RMS). Un jack de RCA și două mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive în același timp, calculatoare sau Mac-uri, playere muzicale și DVD playere, televizoare și console de joc, smartphone-uri și multe altele. Sistemul audio dispune și de un pod de control cu care poți controla volumul și nivelul de bass.

Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova în cadrul Logitech, a declarat: „Logitech Speaker System Z553 este o alegere pentru utilizatorii ce caută un design modern și funcționalitate pentru boxele pentru PC și vor să adauge mai multă valoare experienței audio în spații mici.”

Sateliții sunt așezati pe stand-uri de metal care se pot înclina în sus sau jos sau pot fi montați pe perete. În plus, cei doi metri de cablu integrați îți garantează libertatea de a le amplasa în diverse puncte ale încăperii.

Logitech Speaker System Z553 va putea fi achiziţionat în Europa începând cu luna octombrie a anului curent la un preț recomandat de 129,99 Euro.

Etichete: , , , ,