Samsung Galaxy S III este disponibil acum si in culoarea roz

Scris de | 25 septembrie, 2012
Samsung Galaxy S III este disponibil acum si in culoarea roz

Coreea de Sud este tara unde Samsung Galaxy S III este disponibil si in varianta roz, dar ne asteptam ca in perioada urmatoarea modelul sa fie disponibil si in alte regiuni.

samsung galaxy s3, galaxy s3 roz, pink galaxy s3

Samsung Galaxy S III a fost lansat oficial numai in doua variante, alb si albastru, iar saptamanile trecute au aparut alte noi culori: negru, gri, maro si rosu pentru utilizatorii care nu au gustat nuantele initiale in care a sosit smartphone-ul.

O noua nuanta pentru Galaxy S III a venit ca un zvon saptamana trecuta, iar recent compania a facut anuntul oficial.  Smartphone-uri cu „Martian Pink”, numele oficial al culorii roz de pe smartphone, vor fi vandute in editie limitata. Momentan doar in Coreea de Sud, dar probabil vor fi disponibile si in alte regiuni.

Samsung Galaxy S III imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Citeşte un review al terminalului Samsung Galaxy S III aici.

Etichete: , , , , ,