Renunţă la fumat cu ajutorul aplicaţiei Exsmokers iCoach

Scris de | 28 septembrie, 2012
Renunţă la fumat cu ajutorul aplicaţiei Exsmokers iCoach

Campania „Ex-fumătorii sunt de neoprit”, dezvoltată de Comisia Europeană, are acum o aplicaţie dedicată sistemelor de operare Android şi iOS. Aplicaţia Exsmoker iCoach oferă informaţii de interes pentru cei care vor să renunţe la fumat.

Aplicația Exsmokers iCoach cuprinde sfaturi zilnice, un jurnal pentru renunțarea la fumat, teste de progres și o bază de informații utile despre sănătate. Prin noul App, utilizatorii au acces mai ușor la antrenorul/consilierul digital, acesta fiind acum mobil și disponibil şi atunci când utilizatorii nu sunt în faţa calculatorului. Aplicația vine cu o serie de funcții interactive, cum ar fi:

1. Locations tool – Bazată pe tehnologii de geolocalizare, permite utilizatorilor să-și transforme locurile pentru fumat în zone „fără fum”, pe parcursul drumului lor spre a deveni nefumători;

2. Butonul de panică – Oferă instant un sfat de renunțare la fumat în momente critice, ajutându-i pe utilizatori să reziste nevoii de a fuma.

iCoach este un instrument online digital care oferă consiliere atât celor care vor să renunțe la fumat, cât și celor care au renunțat deja.

Instrumentul a fost dezvoltat de Comisia Europeană în cadrul campaniei „Ex-fumătorii sunt de neoprit”, ca o platformă online ce are la bază o activitate de pionierat în domeniul cercetării, experiențe clinice concrete și expertiza psihologilor și a experților în comunicare.

iCoach este acum disponibil gratuit în variante pentru iOS și Android și poate fi descărcat din magazinele de aplicații mobile Google Play şi App Store.

Etichete: , , , , ,