iBell combină iPhone-ul cu un ceas cu alarmă

Scris de | 8 octombrie, 2012
iBell combină iPhone-ul cu un ceas cu alarmă

Dispozitivele iBell şi iBell mini combină cu succes iPhone-ul celor de la Apple cu nostalgia ceasurilor cu alarmă din trecut. Accesoriul poate fi utilizat şi pe post de staţie de andocare ce alimentează smartphone-ul atunci când e conectat la o sursă de electricitate.

iBell e fără îndoială unul dintre cele mai ciudate accesorii disponibile pentru iPhone. Dispozitivul se conectează la iPhone şi poate fi folosit pe post de ceas cu alarmă dar şi ca staţie de andocare. Versiunea mini a accesoriului conţine doar cele două clopoţele.

iBell se conectează doar la conectorul cu 30 de pini ce se găseşte în modelele iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 şi iPhone 4S. Din păcate, iBell nu va funcţiona cu noul iPhone 5. De asemenea, utilizatorul va fi nevoit sa descarce aplicatia oficiala pentru a sincroniza iBell cu iPhone-ul.

Accesoriul va putea fi achiziţionat începând cu luna noiembrie şi va fi disponibil în culorile negru, alb, albastru, roz şi portocaliu.

Pentru a precomanda iBell şi iBell mini accesează acum: http://www.japantrendshop.com/ibell-iphone-alarm-clock-cradle-p-1512.html?a_aid=7a684d8f