Logitech lansează trei dispozitive perfecte pentru interfaţa tactilă a Windows 8

Scris de | 10 octombrie, 2012
Logitech lansează trei dispozitive perfecte pentru interfaţa tactilă a Windows 8

Cu Windows 8 la orizont, Logitech lansează trei dispozitive perfecte pentru utilizarea interfeţei tactile a noului sistem de operare: două mouse-ri, Touch Mouse T620 şi Zone Touch Mouse T400 şi un touchpad, Wireless Rechargeable Touchpad T650.

Touchpad-ul  T650 dispune de o suprafață largă de sticlă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare. Poți realiza acțiunile standard, click și scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafata touch, în timp ce te folosești și de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.

Mouse-ul wireless T620 are un design ultra subţire şi similar cu touchpad-ul îţi permite să realizezi mișcări oriunde degetele se opresc pe mouse, chiar și la extremități, așa încât orice mișcare este naturală și intuitivă, incluzând scrolling orizontal și vertical și schimbarea între aplicații.

Cel de-al treilea produs, T400, dispune la rândul său de o suprafață tactilă de sticlă concepută pentru scrolling orizontal și vertical cu ajutorul degetelor. Poți de asemenea face click oriunde pe fața zonei tactile pentru a merge direct pe ecranul de start al Windows 8 și accesa aplicațiile preferate.

Inserțiile de cauciuc îmbracă forma confortabilă a mouse-ului, iar prin combinarea funcționalității standard găsită într-un mouse tradițional cu posibilitatea de scrolling orizontal și vertical, vei avea parte de o experiență îndelungată explorând conținutul de pe PC sau tabletă.

Preţurile sunt de 79.9 euro pentru Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, 69.9 euro pentru Logitech Touch Mouse T620 si 49.99 euro pentru Logitech Zone Touch Mouse T400.

Etichete: , , , , ,