Bad Piggies: Găteşte cele mai bune preparate din ouă cu noua carte de bucate de la Rovio

Scris de | 12 octombrie, 2012
Bad Piggies: Găteşte cele mai bune preparate din ouă cu noua carte de bucate de la Rovio

Rovio Entertainment, compania responsabilă pentru succesul francizei Angry Birds, a lansat recent o carte de bucate inspirată din jocul Bad Piggies, sub forma unei aplicaţii de iPad. Bad Piggies Best Egg Recipes oferă peste 40 de reţete pe bază de ouă şi instrucţiuni de preparare.

Premisa jocului Angry Birds relevă faptul că motivul principal pentru care păsările sunt nervoase pe purceluşii e datorită faptului că aceştia le-au furat ouăle. În virtutea acestui fapt, era şi normal ca cei de la Rovio Entertainment să lanseze o carte de bucate plină cu reţete pentru preparate din ouă.

Bad Piggies Best Egg Recipes e o aplicaţie pentru tableta iPad ce prezintă 41 de reţete, din care amintim salată de ouă, cheesecake, ouă la grătar, sorbet, omletă, sandwich din salată de ouă şi multe altele. Mai mult, aplicaţia are şi instrucţiuni pas-cu-pas, animaţii haioase cu purceluşii verzi, integrare social media, posibilitatea de a realize fotografii cu produsul finit şi semne de carte virtuale pentur reţetele preferate.

Descarcă acum Bad Piggies Best Egg pentru iPad din App Store şi spor la gătit!

Etichete: , , , , , , , ,