Plantronics M25, disponibil acum în reţeaua magazinelor Germanos şi Cosmote

Scris de | 22 octombrie, 2012
Plantronics M25, disponibil acum în reţeaua magazinelor Germanos şi Cosmote

Noul accesoriu Plantronics M25 poate fi achiziţionat acum din reţeaua magazinelor Cosmote şi Germanos. Dispozitivul cu Bluetooth 3.0 cântăreşte doar 8 grame şi dispune de un timp de stand-by de aproximativ 5 luni.  

Zgomotele de fundal, precum maşinile din trafic sau vântul puternic nu vor mai reprezenta de acum o problemă pe durata conversaţiilor telefonice. Noul bluetooth Plantronics M25 dispune de funcţia de reducere a bruiajului de fond, asigurând astfel continuarea fără griji a convorbirilor.

Dispozitivul e echipat cu tehnologia multipoint, care permite menţinerea conexiunii între două telefoane şi preluarea apelului de la oricare dintre ele, precum şi cu funcţia wideband, care îmbunătăţeşte claritatea unei convorbiri atunci când este utilizat cu un smartphone compatibil. Mai mult, dispune de alerte în şoaptă despre statusul bateriei, al convorbirii şi al conexiunii bluetooth, foarte utile pentru utilizare constantă.

Plantronics M25 are o baterie litiu-ion-polimer care poate fi reîncărcată prin intermediul unui cablu micro USB, iar timpul maxim de reîncărcare completă a bateriei de este 2 ore. Dispozitivul are o durată de convorbire de 11 ore, în standby până la 16 zile, iar atunci când este în DeepSleep până la 150 de zile (5 luni).

Plantronics M25 poate fi achiziţiont acum în reţeaua de magazine Germanos la preţul de 149 lei (TVA inclus).

Etichete: , , , ,