iPad mini: Ecran de 7.9 inchi, procesor A5 dual-core şi cameră de 5 megapixeli

Scris de | 23 octombrie, 2012
iPad mini: Ecran de 7.9 inchi, procesor A5 dual-core şi cameră de 5 megapixeli

Tim Cook a prezentat astăzi cel mai nou model de iPad din portofoliul companiei Apple. Modelul iPad mini reprezintă o versiune mai mică şi mai uşoară a tabletei iPad 2, dar la fel de performantă şi cu un design asemănător cu noua generaţie de iPod Touch.

CEO-ul Apple a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă dispozitivul iPad mini, cea mai nouă tabletă creată de compania din Cupertino. iPad mini dispune de un ecran de 7.9 inchi cu o rezoluţie de 1,024×768, identică cu rezoluţia din generaţia a doua a tabletei iPad, ceea ce înseamnă că aplicaţiile disponibile actualmente în App store vor putea rula fără probleme pe ecranul mai mic al dispozitivului.

Lista specificaţiilor include un procesor dual-core A5, o cameră de 5 megapixeli capabilă de înregistrare video la 1080p, conexiune 4G LTE, autonomie de 10 ore şi sistemul de operare iOS 6.

Versiunea cu Wi-Fi a tabletei iPad mini va putea fi achiziţionată începând cu data de 2 noiembrie, urmând ca Apple să lanseze mai apoi şi cea cu 4G.

Etichete: , , , , , , ,