Asus VivoTab RT: Ecran de 10 inchi, procesor quad-core Tegra 3 şi Windows RT

Scris de | 26 octombrie, 2012
Asus VivoTab RT: Ecran de 10 inchi, procesor quad-core Tegra 3 şi Windows RT

Prima tabletă Asus cu sistem de operare Windows RT va putea fi achiziţionată în România începând cu luna noiembrie, informează reprezentaţii companiei taiwaneze. Tableta dispune de un procesor quad-core Tegra 3, ecran de 10 inchi şi cameră de 8 megapixeli.

Asus Vivo Tab RT, înlocuieşte procesorul Atom cu un quad-core NVIDIA Tegra 3, completat la rândul său de 2GB memorie RAM și 32GB/64GB spațiu de stocare eMMC. Tableta este suplimentată cu propriul dock mobil ce oferă o tastatură QWERTY, pad, un port USB și o baterie internă. Aplicațiile Windows 8, jocurile și filmele sunt redate pe un display de 10.1” cu rezoluție 1366 x 768 și tehnologie Super IPS+, în timp ce sunetul mizează pe aceeaşi tehnologie SonicMaster.

La conectarea în dock-ul mobil, ASUS VivoTab RT utilizează o balama ascunsă, integrată în designul elegant, care permite ajustarea optimă a unghiului de vizualizare a ecranului. Atunci când operează ca laptop, VivoTab RT oferă mai multă productivitate utilizatorului prin touchpad-ul multi-touch, tastatura fizică, portul USB și autonomia extinsă la 16 ore grație bateriei integrate în dock.

Asus a anunţat că tableta VivoTab RT va fi disponibilă în România începând cu luna noiembrie şi va costa 2899 RON pentru versiunea cu Wi-Fi şi 3349 RON pentru cea cu 3G.

Etichete: , , , , , ,