Windows 8 este disponibil acum în România

Scris de | 26 octombrie, 2012
Windows 8 este disponibil acum în România

Microsoft a anunţat oficial lansarea noului sistem de operare Windows 8 pe teritoriul României. Pentru a celebra disponibilitatea platformei, compania americană va oferi oferte promoţionale clienţilor ce vor achiziţiona un gadget cu Windows 8 din magazinele de specialitate Flanco, Domo şi Media Galaxy din Bucureşti.

Windows 8 e disponibil acum în peste 140 de pieţe şi în 37 de limbi, în doua versiuni principale, Windows 8 si Windows 8 Pro, şi una dedicata organizaţiilor comerciale de mari dimensiuni, denumită Windows 8 Enteprise. Tot începând de azi este disponibil un nou membru al familiei Windows – Windows RT. Realizat pentru tablete bazate pe arhitectura ARM, Windows RT va fi pre-instalat pe dispozitivele portabile.

Ionuț Gaotă, Windows Business Group Lead, Microsoft România, a declarat intr-un comunicat de presa: „Odată cu lansarea Windows 8, Microsoft dezvăluie un sistem de operare reimaginat. Fie că îți dorești o tabletă sau un PC, să consumi sau să creezi, să lucrezi sau să te joci – Windows 8 oferă o experiență personală, adaptată stilului și preferințelor tale.”

În completarea seriei de gadget-uri noi cu Windows 8 disponibile în magazinele de retail, consumatorii au posibilitatea de a face upgrade PC-urilor proprii. Până la sfârşitul lunii ianuarie 2013, consumatorii care utilizează în acest moment Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 pot achiziţiona Windows 8 Pro Upgrade la preţul promoţional de 59,99 EUR, de la majoritatea partenerilor din România.

Pentru a marca ziua lansării, Microsoft împreuna cu Domo, Media Galaxy şi Flanco vor oferi primilor 50 de clienţi din fiecare magazin participant un Xbox gratuit la achiziţia unui device cu Windows 8 iar următorii 100 de clienţi vor primi un voucher în valoare de 350 RON, valabil la achiziţia unui dispozitiv cu Windows 8.

Oferta este valabilă în data de 26 octombrie 2012 între orele 19:30 si 22:00, în următoarele magazine: Flanco Sun Plaza, DOMO Afi Cotroceni si Media Galaxy Baneasa.

În plus, toţi clienţii care achiziţionează un gadget cu Windows 8 ce rulează pe tehnologie Intel, de la toţi partenerii Microsoft, în perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, primesc gratuit 12 luni de trafic pe Internet de la Vodafone, în limita a 1 GB/luna.

Etichete: , , , , , , , ,