Asus VivoBook: Ultrabook-uri cu ecran tactil şi Windows 8

Scris de | 29 octombrie, 2012
Asus VivoBook: Ultrabook-uri cu ecran tactil şi Windows 8

Asus a anunţat disponibilitatea notebook-urilor VivoBook S200 şi VivoBook S400 pe piaţa din România. Modelele ce dispun de un ecran touch optimizat pentru navigarea prin sistemul de operare Windows 8 sunt echipate cu procesoare de ultimă generaţie şi o suită de alte caracteristici impresionante.

Designerii de la Asus au creat o formă subțire și ușoară pentru întreaga serie VivoBook. Ecranul din sticlă este o prezență elegantă în timp ce carcasa utilizează metal durabil pentru a menține linia stilistică a lui Asus Zenbook.

Portabilul a fost gândit să fie confortabil și transportabil precum o carte, având toate marginile rotunjite și netede pentru a conferi o senzație reconfortantă. VivoBook S200 și S400 sunt disponibile într-o gamă de culori vibrante.

Toate modelele folosesc panouri tactile multi-punct cu răspuns rapid și touchpad-uri generoase ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture încurajând comenzile tactile. Modelul compact S200 utilizează un touchpad de mărimea unui notebook de 14”, oferind consumatorilor mai mult spațiu de manevră.

Produsele sunt echipate cu tehnologia ASUS SonicMaster care redă un sunet puternic pe o plajă mai largă, bass mai profund și o voce mai clară. VivoBook îmbunătățește calitatea materialelor digitale multimedia, având optimizare hardware și software din partea ASUS cu suportul instrumentelor de procesare a sunetului MaxxAudio, câștigător al premiului Technical Grammy.

Mai mult, S200 este dotat un hardware audio supradimensionat. Deși are ecran de 11.6”, difuzoarele au fost concepute pentru modele de 14” și 15”, rezultând un sunet mai puternic și mai imersiv decât cel oferit de majoritatea notebook-urilor standard.

Toate modelele VivoBook includ 32GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage, gratuit timp de trei ani.

Asus VivoBook S200 şi VivoBook S400 pot fi comandate acum în diferite configuraţii. Preţul de start pentru modelul VivoBook S200, cu hard-disk de 500 GB, procesor i3, 4GB RAM şi Windows 8, va fi de aproximativ 2600 RON.

Etichete: , , , , , ,