Noul iTunes, amânat pe finalul lui noiembrie

Scris de | 31 octombrie, 2012
Noul iTunes, amânat pe finalul lui noiembrie

Oricât de mult şi-ar iubi iPhone-ul sau iPad-ul, mulţi dintre fanii Apple recunosc că iTunes este încă departe de conceptul „It just works”, promovat de Jobs.  Vorbim software cu un consum mult prea mare de resurse care mai mult complică decât facilitează transferul de fişiere. Din fericire însă jumătatea lui septembrie Apple anunţa că în octombrie va lansa o versiune nouă de iTunes, care ar urma să aducă importante schimbări la capitolul aspect şi funcţionalitate. O interfaţă mult mai simplă, integrare avansată cu iCloud şi multe alte elemente interesante.

Iată însă că evenimentul de lansare al noilor tablete iPad a trecut iar Apple nu a oferit nici un fel de detalii despre iTunes 11. Până acum.

Un reprezentant al Apple se pare că a confirmat faptul că echipa care lucrează la noul software mai are nevoie de timp pentru a face ultimele retuşuri şi pentru a oferi un produs cât mai bun. Mai precis, ne putem aştepta la lansarea lui iTunes 11 cel mai probabil la finalul lunii noiembrie.

Desigur, un rol în amânare l-ar putea avea şi recentele schimbări de la vârful Apple, mai precis plecarea lui Scott Forstall, vicepreşedintele departamentului iOS.

Mai multe despre schimbările ce vor sosi odată cu noua versiune a software-ului Apple aici.

Etichete: , , , ,