Acer Aspire S7, disponibil acum în România prin ELKOTech

Scris de | 12 noiembrie, 2012
Acer Aspire S7, disponibil acum în România prin ELKOTech

ELKOTech a anunţat astăzi disponibilitatea noului ultrabook Aspire S7 pe piaţa autohtonă. Modelul celor de la Acer are o carcasă unibody din aluminiu, un display touch cu rezoluţie de 1920×1080 pixeli şi rulează sistemul de operare Windows 8.

Ecranul ultrabook-ului este protejat de Gorilla Glass 2, tehnologie care oferă o rezistenţă superioară împotriva accidentelor. Aspire S7 vine cu o soluţie de răcire numită “TwinAir”, care creşte autonomia bateriei şi păstrează ultrabook-ul rece. Soluţia foloseşte două ventilatoare de mare viteză, 10000rpm, unul pentru a trage aer rece şi altul pentru a elibera aer cald.

Acer Aspire S7 rulează cu procesoare Intel Core i5-3317UB sau i7-3517U şi foloseşte SSD-uri în RAID 0.

Jim Wong, preşedinte corporate al Acer, a declarat într-un comunicat de presă: „Acer a abordat o nouă metodă pentru dezvoltarea Aspire S7. Am folosit metode şi materiale premium, am pus experienţa utilizatorului pe primul plan. Angajamentului nostru este de a încorpora în produsele noastre tehnologii care completează comportamentul uman şi stimulează acţiunea şi gândirea progresivă.”

Acer Aspire S7 este disponibil în oferta partenerilor ELKOTech începând cu luna noiembrie, la preţuri pornind de la 6199 de lei.

Etichete: , , , ,