HP Connected Music: Utilizatorii de PC-uri HP pot asculta muzica din portofoliul Universal Music

Scris de | 14 noiembrie, 2012
HP Connected Music: Utilizatorii de PC-uri HP pot asculta muzica din portofoliul Universal Music

HP si Universal Music Group au incheiat un parteneriat si anunta lansarea platformei HP Connected Music prin care ofera acces la streaming si download gratuit de muzica pe PC-urile HP cu Windows 8.

Foto via Mariciu

Platforma HP Connected Music ofera acces la melodiile celor mai populari artisti ai momentului si  ocazia de a participa la evenimente private sau de a castiga bilete VIP la concertele lor. Primul eveniment a fost concertul No Doubt care a avut loc la Paris pe 6 noiembrie si a fost primul dintr-o serie intreaga de evenimente organizate de HP in Europa, cu artisti Universal Music. Universal Music Group este liderul mondial in industria muzical, cu operatiuni in 60 de teritorii.

Utilizatorii PC-urilor HP din gama consumer cu Windows 8 vor putea accesa servicii prin HP Connected Music, de la streaming gratuit timp de 90 de zile pentru melodii din catalogul Universal Music si pana la descarcarea a 10 melodii gratuit pe luna, timp de 90 de zile, pentru utilizatorii HP Spectre si HP Envy cu Windows 8.

„Oamenii cauta sa se bucure de divertisment de calitate pe dispozitivele personale, iar HP vede PC-urile ca fiind elementul central al experientei de divertisment pentru utilizatorii de astazi, deoarece acestea le ofera posibilitatea de a crea, utiliza si partaja continutul pe care il iubesc”, a declarat Eric Cador, Vicepresedinta Printing and Personal Systems Group al HP EMEA. „Colaborarea cu Universal Music ne va permite sa aducem impreuna PC-urile de ultima generatie cu HP cu Windows 8 si experiente muzicale unice, ce le va oferi utilizatorilor nostri acces la cei mai populari artisti ai momentului”.

„Acest parteneriat inovator ne va oferi o experienta de neegalat pentru utilizatori. Prin intermediul tehnologiei HP, suntem nerabdatori sa interactionam cu fanii muzicii din toate pietele pe care suntem prezenti, dar si in zone in care nu a existat pana acum un serviciu muzical digital legal”, a adaugat Olivier Robert-Murphy, Global Head of New Business la Universal Music Group.

HP Connected Music este disponibil incepand cu luna noiembrie.

Etichete: , , , ,