AOC e2460Phu şi m2460Phu: Monitoare ergonomice pentru profesionişti şi nu numai

Scris de | 21 noiembrie, 2012
AOC e2460Phu şi m2460Phu: Monitoare ergonomice pentru profesionişti şi nu numai

AOC a lansat două noi modele de monitoare pe piaţa din România. Monitoarele e2460Phu şi m2460Phu dispun de un ecran cu o diagonală de 24 inchi şi design ergonomic sunt dedicate celor ce pun accent pe performanţă dar şi pe divertisment.

Monitoarele oferă o gamă largă de funcţii ergonomice care asigură reducerea stării de oboseală la locul de muncă. Funcţia de pivotare permite rotirea monitorului la 90 de grade, din poziţie orizontală în poziţie verticală, în numai câteva secunde; acest aspect este foarte util atunci când se prelucrează fotografii de tip portret sau când se lucrează cu documente de mari dimensiuni.

De asemenea, monitorul poate fi rotit în plan orizontal până la 360 de grade, lucru care permite orientarea cu uşurinţă spre alte persoane. Reglarea pe înălţime de până la 130 mm îi permite utilizatorului să aleagă înălţimea dorită şi să adopte, astfel, o poziţie de lucru corectă şi să reducă starea de oboseală. Aceste modele dispun şi de o funcţie de înclinare în intervalul -5 grade ~ +15 grade.

Monitorul m2460Phu dispune de un ecran Advanced-MVA de ultimă generaţie, care oferă unghiuri de vizionare extrem de largi. Reproducerea fidelă a culorilor şi a adâncimii acestora, împreună cu un timp de răspuns de numai 8 ms, asigură o imagine clară şi strălucitoare.

Datorită rezoluţiei Full HD şi timpului de răspuns extrem de scurt de numai 2 ms, modelul e2460Phu afişează imagini strălucitoare şi clare la calitate maximă, chiar şi în cazul imaginilor cu dinamică rapidă.

Ambele monitoare sunt compatibile cu HDCP şi sunt echipate cu porturi USB (1 sus/4 jos), HDMI, DVI-D şi VGA.

AOC m2640Phu poate fi achiziţionat acum la preţul de 1219 RON, în timp ce modelul e2460Phu e disponibil contra sumei de 1129 RON.

Etichete: , , , ,