Nokia Here, disponibilă acum pe iOS

Scris de | 21 noiembrie, 2012
Nokia Here, disponibilă acum pe iOS

Nokia Here, aplicaţia de hărţi dezvoltată de compania finlandeză, a fost lansată în App Store şi poate fi descărcată acum gratuit. Utilizatorii sistemului de operare iOS au acum o alternativă la Apple Maps, aplicaţia nativă şi extrem de controversată din cea mai nouă versiune a platformei.

Veşti bune pentru utilizatorii iOS 6 care au rămas dezamăgiţi de decizia Apple de a renunţa la Google Maps. Nokia a lansat oficial Here în App Store, o aplicaţie de hărţi cu o bază de date impresionantă şi o serie de caracteristici atractive.

Cu aplicaţia Here, utilizatorii pot salva mai multe hărţi în avans, astfel încât să o acceseze chiar şi atunci când nu există o conexiune la internet. Mai mult, Nokia HERE oferă navigaţie turn-by-turn, perfectă pentru condusul şi mersul prin teritorii neexplorate. Această caracteristică oferă şi navigaţie prin voce, doar când e vorba despre o rută pe jos, să nu fie nevoit utilizatorul să se uite constant la ecranul smartphone-ului.

Baza de date din aplicaţie are şi detalii despre transportul în comun din peste 500 de oraşe, şi informaţii despre trafic.

Descarcă acum aplicaţia Nokia Here de pe App Store: https://itunes.apple.com/ro/app/id577430143?mt=8&affId=1736887

Etichete: , , , , , , , ,