Cosmote România lansează abonamente noi dedicate afacerilor mici şi mijlocii

Scris de | 28 noiembrie, 2012
Cosmote România lansează abonamente noi dedicate afacerilor mici şi mijlocii

Cosmote România a lansat un nou portofoliu de abonamente dedicate segmentului business. Noile planuri tarifare sunt disponibile clienţilor noi şi existenţi, şi oferă apeluri nelimitate în grup, minute şi SMS-uri naţionale şi multe altele.

Noul portofoliu de business dispune de planuri tarifare care includ beneficii ce ajung până la apeluri de voce naţional si trafic de date nelimitat, fiind disponibile pentru activare în toate magazinele Cosmote şi ale partenerilor, precum şi prin canalele de vânzări directe ale operatorului de telefonie mobilă.

Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România, a declarat într-un comunicat de presă oficial: “În linie cu promisiunea de a le oferi clienţilor cele mai avantajoase oferte de comunicare, Cosmote România a creat pachete personalizate cu scopul de a întâmpina varietatea de nevoi de comunicare ale întreprinderilor mici şi mijlocii. Acum IMM-urile, indiferent de mărimea lor, pot avea cel mai bun raport calitate – preţ şi beneficii chiar de la magazinul de vis-a-vis.”

Noul portofoliu de abonamente are preţuri începând cu 6 euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXS şi pot ajunge până la 65 euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXL Plus, care include, pe lângă minute nelimitate în grup, şi trafic de date naţional nelimitat şi minute naţionale nelimitate.

Mai mult, începând cu abonamentul L, clienţii de business au trafic de date în roaming inclus, de la 18 euro/lună (fără TVA), o soluţie perfectă pentru oamenii de afaceri care călătoresc des în afara ţării şi au nevoie să gestioneze afacerea.

Portofoliul Cosmote Business include abonamente de la XXS până la XXL Plus.

Etichete: , , , ,