Samsung Galaxy S III: Primul smartphone cu LTE din Rusia

Scris de | 6 decembrie, 2012
Samsung Galaxy S III: Primul smartphone cu LTE din Rusia

Terminalul emblematic Samsung Galaxy S III va fi lansat în Rusia împreună cu 4G LTE. Cu toate că tehnologia de conexiune ultra-rapidă la internet e disponibilă deja în Rusia, dispozitivul fabricat de Samsung va deveni primul smartphone care se lansează cu LTE.

Samsung Galaxy S III cu LTE va putea fi achiziţionat începând cu data de 20 decembrie, şi va fi lansat de operatorul de telefonie mobilă local MegaFon. Cea mai nouă versiune a terminalului iPhone va ajunge în magazinele din Rusia în data de 14 decembrie, însă nu e sigur că iPhone 5 va funcţiona pe reţeaua LTE. Frecvenţa de 2.6GHz pe care o folosesc utilizatorii din Rusia e o frecvenţă incompatibilă cu cele disponibile în produsul celor de la Apple.

Samsung Galaxy S III, îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google cu cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Pentru o recenzie detaliată despre Samsug Galaxy S III, accesează acum: http://www.connect.ro/2012/11/05/samsung-galaxy-s3-review-displayul-camera-si-performanta-sub-lupa/

Etichete: , , , , ,