Instagram: Update important la aplicaţia pentru iOS şi Android

Scris de | 11 decembrie, 2012
Instagram: Update important la aplicaţia pentru iOS şi Android

Instagram a anunţat o actualizare importantă în ceea ce priveşte aplicaţia oficială pentru sistemele de operare iOS şi Android. Noua versiune oferă o interfaţă pentru cameră reconfigurată în stilul Instagram, o mai bună compatibilitate cu iPhone 5, o viteză îmbunătăţită şi multe altele.

Camera din aplicaţia Instagram reprezintă cea mai stridentă schimbare din noul update. Cu un design total diferit decât până acum, ce include un buton de declanşare modificat, un preview al ultimei fotografii realizate şi o mai bună compatibilitate cu „Camera Roll” din iPhone 5, actualizarea e cu siguranţă una dintre cele mai importante de la lansarea aplicaţiei încoace.

Mai mult, Instagram a lansat şi un nou filtru de imagine, denumit Willow, pentru fotografiile de portret şi cele de arhitectură.

Update-ul beneficiază şi de un nou „News Feed”, un ecran de pornire diferit şi integrare Foursquare. Astfel, utilizatorii pot afla informaţii de la Foursquare despre locurile preferate din „Location Pages”.

Instagram 3.2 pentru iOS şi Instagram 3.3 pentru Android poate fi descărcată acum din App Store şi respectiv Google Play.

Etichete: , , , , ,