Google Maps revine pe iPhone cu forțe noi

Scris de | 13 decembrie, 2012
Google Maps revine pe iPhone cu forțe noi

Google Maps este disponibilă de azi în magazinul de aplicații al celor de la Apple, liniștindu-i pe utilizatorii care au deplâns absența excelentului serviciu de hărți după update-ul la iOS 6.

După multe controverse (și probabil negocieri între Google și Apple), Google Maps își reia locul în  topul aplicațiilor iPhone, pensionând pentru mulți aplicația nativă de hărți introdusă de curând de compania din Cupertino. O aplicație prea tânără și prea imperfectă în momentul de față.

Google Maps afișează de acum mai mult din hartă pe ecran, iar sistemul de afișare bazat e vectori oferă timpi de încărcare extrem de mici. O adiție excelentă este navigarea turn by turn asistată de voce, iar cei ce doresc să arunce o privire mai atentă asupra unei zone pot accesa modul Street View.

Avantajul Google Maps rămâne însă baza sa uriașă de hărți, cu peste 80 de milioane de puncte de interes și afaceri marcate și cu mai mult de un milion de stații ale mijloacelor de transport în comun.

După cum era de așteptat aplicația este disponibilă gratuit pentru iPhone și iPod Touch. Așteptăm varianta Google Maps iPad, care nu ar trebui să întârzie prea mult.

Un video de prezentare mai jos:

Etichete: , , ,