Angry Birds Star Wars se poate juca de acum si pe Facebook [VIDEO]

Scris de | 18 decembrie, 2012
Angry Birds Star Wars se poate juca de acum si pe Facebook [VIDEO]

Rovio a anuntat  ca Angry Birds Star Wars se poate juca incepand din acest moment si pe cea mai mare retea de socializare din lume: Facebook. Jocul poate fi gasit aici.

„Primesti marele joc Angry Birds Star Wars gratuit, iar in plus poti concura impotriva prietenilor tai pentru a vedea cine este cel mai slab sau cine este Maestrul Jedi”, a declarat Petri Jarvilehto, EVP al diviziei Jocuri la Rovio.

Lasand la o parte specificarea cum ca jocul va putea fi jucat gratuit, acum poti beneficia si de o experienta sociala completa. Poti concura cu prietenii tai, sa vezi clasamente sau sa te lauzi cu cel mai bun scor al tau.

Jocul va beneficia saptamanal de 5 nivele noi pe saptamana pentru a avea parte de noi provocari si pentru a mentine un interes crescut.  Angry Birds Star Wars pe Facebook va beneficia de noi puteri si abilitati exclusive: Blaster Droid, Sling Saber si Thermal Detonator.

In plus, acum poti folosi Bird Clone pentru a crea o pasare duplicat la alegerea ta, perfecta pentru situatii delicate in care aveti nevoie de intariri.

Angry Birds Star Wars e disponibil acum pe iOS, Android, Windows 8 şi multe alte platforme

Etichete: , , , ,