Samsung Galaxy Note II si Galaxy S III in reclame de Sarbatori

Scris de | 22 decembrie, 2012
Samsung Galaxy Note II si Galaxy S III in reclame de Sarbatori

Pe contul de Youtube al Samsung Mobile USA au fost postate recent doua noi reclame in spiritul sarbatorilor de iarna: prima dintre ele are in prim plan aplicatia Paper Artist, iar cea de-a doua arata functionalitatea functiei S Beam.

reclama samsung, samsung ad, samsung krigami

Samsung Galaxy Note II a trecut recent pragul de 5 milioane de unitati vandute, iar pentru a spori vanzarile din perioada Craciunului compania a lansat doua noi reclame.

Prima dintre ele se bazeaza pe Krigami, o arta antica de taiere si pliere a hartiei, iar Samsung s-a folosit intr-un mod creativ de aceasta tehnica impreuna cu ecranul generos al lui Galaxy Note II pentru a ilustra povesti si animatii de Craciun. Taieturile Krigami sunt evidentiate de anumite setari si culori ale ecranului realizand astfel povesti interesante in spiritul sarbatorilor.

In cea de-a doua reclama avem prezentata functia S Beam si ii intalnim pe Mos Craciun, doamna Craciun si spiridusii, inainte ca Mosul sa plece in lungul drum al impartirii cadourilor. Spiridusii si doamna Craciun au pregatit video-uri pe care i le trimit Mosului folosind functia S Beam, un sistem de transmisie a datelor prin NFC.

„Cu magia S Beam de pe Galaxy S III si Galaxy Note II poti impartasi toate momentele tale din vacanta instant, doar prin atingerea telefoanelor”.

Review Samsung Galaxy S III

Etichete: , , , , , , ,