CES 2013: Samsung dezvaluie noua interfata Smart Hub pentru Smart TV-uri

Scris de | 26 decembrie, 2012
CES 2013: Samsung dezvaluie noua interfata Smart Hub pentru Smart TV-uri

Pe contul de Flickr al Samsung Electronics au fost urcate fotografii noi, cu mentiunea “Samsung Smart TV dezvaluie un nou Smart Hub”. Noua platform va fi dezvaluita luna urmatoare in Las Vegas, la  Consumer Electronics Show 2013.

smart hub, smart tv, samsung smart tv

“Noul Smart Hub este platforma de continut dedicat de pe Smart TV-uri unde utilizatorii se pot bucura de continut diversificat, cum ar fi programele de televiziune, filme, aplicatii si fotografii. Platforma a suferit o schimbare de design pentru imaginea de fundal si a simplificat interfata utilizatorului pentru ca utilizatorii sa fie pe deplin multumiti”.

Platforma Smart Hub de pe televizoarele inteligente Samsung este una dintre cele mai bune platforme de pe Smart TV-uri, iar pentru ca 2012 se anunta un an interesant pentru aceasta industrie Samsung a pregatit terenul inca de acum. Suntem siguri ca Samsung va lansa la CES o multime de dispozitive, platforma fiind doar un mic teaser asupra a ceea ce va urma.

Pentru a urmari toate lansarile de produse de la CES 2013 am creat o categorie noua, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri, teste sau interviuri realizate de noi te poti abona la contul RSS sau sa ne urmaresti pe pagina noastra de Facebook.

Etichete: , , , , , , ,