CES 2013: Noi producatori de televizoare smart cu platforma Google TV

Scris de | 4 ianuarie, 2013
CES 2013: Noi producatori de televizoare smart cu platforma Google TV

CES 2013 se anunta un eveniment foarte interesant in zona Smart TV-urilor. Google tocmai a anuntat noi parteneri care vor veni cu televizoare smart cu noua platforma Google TV la scurt timp dupa ce Samsung anuntase ca va aduce noi televizoare cu o noua interfata Smart Hub.

Asus, Hisense, TCL si alti producatori vor face parteneriat cu Google si vor dezvalui produse la CES, dar si obisnuitii parteneri – LG, Sony sau Vizio, vor aduce TV-uri cu noua platforma Google TV in saptamanile ce urmeaza.

Update-ul Google TV a venit in noiembrie si aduce in prim plan continutul, zona de entertainment si serviciile Google pe televizoarele smart, dar nu sunt uitate nici functiile sau aplicatiile atragatoare.

Voice Search permite accesul prin comenzi vocale, de la simpla pornire a TV-ului si pana la rularea programului preferat sau cautarea unui videoclip pe Youtube.

PrimeTime inseamna acum cautarea continutului potrivit pentru tine. Anul trecut au fost adaugate aplicatii pentru a putea cauta prin mai mult de 100 de mii de filme si seriale de televiziune. PrimeTime este acum o aplicatie care iti permite sa gasesti totul mai usor, prin derularea celui mai bun continut, accesarea canalului preferat sau vizualizarea unor sugestii care au la baza ceea ce urmaresti zilnic.

Desigur, nici componenta Youtube nu a fost lasata deoparte in noul update. Cu noul update, device-urile tale cu Android se conecteaza la televizorul smart si se poate rula orice videoclip direct de pe telefon sau tableta.

CES 2013 are loc in perioada 8-11 ianuarie la Las Vegas. Cu mai multe informatii despre produsele lansate cu platforma Google TV vom veni saptamana viitoare. Pentru a urmari toate noutatile de la CES poti urmari pagina CES 2013, te poti abona la contul RSS sau sa ne urmaresti pe pagina noastra de Facebook.

Etichete: , , , , , , , ,