Huawei Ascend Mate și Ascend D2: Ecrane gigant, de 6.1 și 5″, baterii masive și dotare de top

Scris de | 8 ianuarie, 2013
Huawei Ascend Mate și Ascend D2: Ecrane gigant, de 6.1 și 5″, baterii masive și dotare de top


Huawei Ascend Mate, smartphone-ul cu cel mai mare display de pe piață și Huawei D2, un dispozitiv cu dotări excepționale, sunt noile modele cu care compania chineză încearcă să se impună ca un jucător de top.

Ascend Mate, deși este considerat un smartphone, trece mai degrabă într-un nou teritoriu, o zonă gri dintre telefon și tabletă, cu ecranul său masiv de 6.1 inchi. Vorbim despre un display remarcabil, un IPS+ LCD HD cu rezoluția 1280×720 pixeli și o ramă extrem de subțire.

Uriașul are la bază un procesor quad core la 1.5GHz Huawei Hi-Silicon, 2GB memorie RAM și o cameră de 8 megapixeli cu HDR. Bateria are o capacitate de nu mai puțin de  4050 mA.

Ascend Mate rulează Android 4.1 cu interfața Emotion UI și este disponibil în nuanțe de alb și negru, din februarie, inițial în China.

Cel de-al doilea model care a văzut lumina zile pe scena CES din Las Vegas este Huawei Ascend D2. De data aceasta ecranul este puțin mai mic,  un display HD de 5 inchi cu rezoluție 1080p și densitate 443ppi. Puterea este asigurată de același quad core la 1.5 și 2GB RAM, însă camera face un pas înainte, cu 13MP și filmare Full HD. Spațiul de stocare pornește de la 32GB, iar bateria măsoară 3000 mA.

Un alt plus al lui Huawei Ascend D2 este rezistența la praf și apă (stropire). Smartphone-ul sosește în februarie cu Android 4.1.

Etichete: , , , , , ,