Cine are nevoie de un HDD? Kingston anunta la CES un stick cu capacitate de stocare de 1 TB

Scris de | 10 ianuarie, 2013
Cine are nevoie de un HDD? Kingston anunta la CES un stick cu capacitate de stocare de 1 TB

Kingstone anunta la CES lansarea unui stick de memorie de 512 GB si unul de 1 TB cu viteze citire de pana la 240 de MB/s si de citire de pana la 160 MB/s: DataTraveler HyperX 3.0 Predator.

“Noul nostru DataTraveler HyperX 3.0 Predator permite utilizatorilor sa stocheze intreaga lor lume digitala pe un dispozitiv portabil 3.0”, declara An Keefe, Director Regional pentru Marea Britanie si Irlanda la Kingston.”Capacitate de stocare mare si vitezele de transfer rapide prin USB 3.0 permit utilizatorilor sa economiseasca timp pentru a accesa, edita si transfera fisiere, aplicatii sau filme HD direct pe stick-ul lor fara lag.”

DataTraveler HyperX 3.0 Predator este compatibil cu generatia urmatoare USB 3.0 si este optimizat pentru noile PC-uri cu USB 3.0. Carcasa este realizata dintr-un aliaj de metal din zinc pentru calitate superioara si rezistenta la socuri. Stick-ul se vinde impreuna cu un inel pentru chei personalizat Kingston HyperX si un breloc.

Modelul cu 512 GB este disponibil deja pe piata pentru 1337 de dolari, iar modelul de 1 TB va sosi pana la sfarsitul primului trimestru la un pret estimat de aproximativ 2500 de dolari.

Etichete: , , , , ,