Samsung Galaxy S II Plus: Un S2 cu Nature UX și o carcasă modificată

Scris de | 10 ianuarie, 2013
Samsung Galaxy S II Plus: Un S2 cu Nature UX și o carcasă modificată

Samsung își completează gama de telefoane cu modelul Samsung Galaxy S II Plus, ce vine cu îmbunătățiri la capitole precum carcasă, funcții și sistem de operare, față de S2-ul clasic.

Galaxy S2 Plus sosește într-o carcasă construită din același material plastic ca si Galaxy S III și împrumută multe dintre funcțiile acestuia, botezate de Samsung Nature UX. Vorbim despre funcții precum Direct Call, care îți permite să apelezi un număr ducând telefonul al ureche, S Voice – sistemul de control vocal, Popup Video – video redat într-o fereastră ce poate fi poziționată oriunde. Sistemul de operare este Android 4.1.2. Apar îmbunătățiri și în zona camerei, unde deși senzorul rămâne de 8MP avem de acum sistemul cu zero întârziere la declanșare, precum și funcții de sharing avansate precum Buddy Photo Share (sharing cu cei marcați în fotografie).

În interior regăsim un procesor dual core la 1.2GHz și 1GB memorie RAM, iar ecranul este tot un Super AMOLED Plus de 4.3 inchi.  Carcasa măsoară 125.3 x 66.1 x 8.9 mm și 121 g greutate. S II Plus este disponibil atât în variante NFC cât și fără.

Etichete: , , , ,