Nokia Lumia 920 vs. Samsung Galaxy S3 intr-un test de rezistenta

Scris de | 17 ianuarie, 2013
Nokia Lumia 920 vs. Samsung Galaxy S3 intr-un test de rezistenta

Intr-un clip postat pe contul de Youtube al NokiaUS, Lumia 920 intrece Samsung Galaxy S III intr-un test de rezistenta. Nokia incearca astfel sa arate cat de rezistent si durabil este cel mai bun smartphone al lor.

Cele doua dispozitive au fost supuse unui test inedit. O masinarie de antrenament pentru baseball, “pitching machine”, arunca mingiile cu viteza mare spre smartphone-ul asezat pe o bara.

Primul la test este supus Galaxy S III in timp ce filmeaza. Caracasa zboara, ecranul se sparge, inregistrarea se opreste, telefonul a murit. Tinand cont de viteza cu care mingiile sunt trimise nici nu ne asteptam la altceva.

Urmeaza Lumia 920. Doua incercari esuate de a lovi smartphone-ul, urmata de a treia lovitura care il nimereste. Telefonul sare de pe bara, inregistreaza in continuare, nicio zgarietura si totul functioneaza fara probleme.

Samsung Galaxy S III este construit din materiale de plastic si ecran cu protectie Corning Gorilla Glass, in timp ce Nokia Lumia 920 vine cu o constructie de tip unibody, cu carcasa din policarbonat, taste laterale din zirconiu ceramic si protectie Gorilla Glass pentru ecran.

Desi in testele de rezistenta Lumia 920 pare sa rezistente mai bine, la capitolul vanzari nu sta asa bine in comparatie cu Galaxy SIII. Samsung a anuntat recent ca a vandut peste 100 de milioane de smartphone-uri din gama Galaxy S, iar rapoartele Nokia au indicat ca in trimestrul 4 din 2012 au vandut 4,4 milioane de terminale din gama Lumia.

Etichete: , , , , , , ,