Microsoft Surface Pro ajunge pe piata pe 9 februarie

Scris de | 23 ianuarie, 2013
Microsoft Surface Pro ajunge pe piata pe 9 februarie

Desi anuntata initial cu disponibilitate in luna ianuarie, Microsoft Surface Pro va ajunge pe piata incepand cu 9 februarie in Statele Unite si Canada. Vanzarile pentru Surface cu Windows RT vor fi extinse in alte 13 tari.surface-windows8-pro

Fata de varianta deja prezenta pe piata, Surface Pro se va baza pe o arhitectura x86, cu procesor Intel Core i5 din generatia a treia si va rula Windows 8 Pro, ceea ce inseamna ca toate aplicatiile rulate pe actualele sisteme PC vor functiona sip e Surface Pro.

Ecranul este unul de 10.6 inchi Cleartype cu 10 puncte de touch si rezolutie 1920x 1080 pixeli Full HD, iar tableta include port USB 3.0, iesire miniDisplay si camera cu rezolutie 720p. Designul este asemanator cu cel de la Surface cu Windows RT, cu carcasa Dark Titanium, antene dual 2×2 MIMO, stand, dar include si un stylus.

Preturile pentru Microsoft Surface Pro au fost anuntate anterior. Varianta de 64 de GB va costa 899 de dolari, iar cea cu 128 de GB ajunge pana la 999 dolari.

Totodata, Microsoft a anuntat extinderea tarilor unde Surface RT va fi prezenta. Pe langa tarile unde deja tableta se afla la vanzare – Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong Marea Britanie si Statele Unite, tableta va mai ajunge in alte 13 tari: Austria, Belgia, Danemarca, Finlandia, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia si Elvetia.

Etichete: , , , , , ,