Readers Hub: Samsung extinde serviciul de e-book in Europa

Scris de | 28 ianuarie, 2013
Readers Hub: Samsung extinde serviciul de e-book in Europa

Samsung a anuntat astazi extinderea serviciului e-book in Europa, oferind unui mai mare de clienti posibilitatea de a accesa Readers Hub 2.0.

samsung-readers-hub-20

Serviciul Readers Hub 2.0 ofera carti in format electronic utilizatorilor de smartphone-uri si tablete Samsung, dintr-o colectie de mii de bestsell-uri.

Serviciul de recomandari te ajuta sa gasesti mai usor titlurile de interes, iar odata ce titlul a fost ales cartea este deschisa intr-o interfata intuitiva, ce permite utilizatorului sa personalizeze modalitatea de vizualizare: marimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului.

“Cu Readers Hub 2.0 am dorit sa cream un hub de lectura pentru terminalele mobile”, a declarant Won-Pyo Hong, Presedinte si Sef al diviziei Media Solution Centre in cadrul Samsung Electronics. “Peste tot in lume oamenilor le place sa citeasca. Cu toate acestea, in societatea zilelor noastre, bogata in continut, poate fi dificil sa iti mentii colectia la zi. Tocmai de aceea, Readers Hub 2.0 ofera posibilitatea de a descarca si citi carti in format electronic oriunde si oricand.”

Serviciul este compatibila cu urmatoarele formate: ePub2, PDF, HTML5 si ePub3, iar editurile pot urmari, incarca si gestiona ofertele proprii pe un portal dedicate.

Etichete: , , , ,