Samsung Galaxy Xcover 2 e gata de o baie în zăpadă

Scris de | 28 ianuarie, 2013
Samsung Galaxy Xcover 2 e gata de o baie în zăpadă

samsung galaxy  Xcover 2Samsung Galaxy Xcover 2, cel de-al doilea model din seria de telefoane rezistente la șocuri și intemperii, a văzut de curând lumina zilei. Smartphone-ul este perfect pentru pasionații de aventură sau cei ghinioniști din fire, oferind rezistență la apă IP67 (adâncime max 1 m/ 30 min), praf și nisip, o carcasă solidă și câteva aplicații speciale.

Galaxy Xcover 2 sosește cu o serie de upgrade-uri față de modelul inițial, integrând un ecran TFT de 4 inchi, rezoluție 480 x 800, un procesor dual core la 1GHz, cameră de 5MP cu autofocus, bliț și buton dedicat, GPS plus GLONASS (reduce timpul de localizare cu 20%), 1GB memorie RAM și 4GB memorie internă, plus slot microSD. Bateria are capacitatea de 1700 mA.

Carcasa are un look agresiv, vine cu un blocator pentru capacul bateriei și măsoară 130.5 x 67.7 x 12 mm, greutate 148,5 grame (cu ceva mai greu decât Xcover-ul original).

Smartphone-ul celor de la Samsung rulează Android 4.1 și oferă câteva aplicații speciale, precum software-ul de antrenament Cardio Trainer Pro.

Un review al primului model Samsung Galaxy Xcover aici.

Etichete: , , , ,