Samsung Galaxy S3 – Trucuri pentru o utilizare inteligenta

⇣ Sari la articol

samsung galaxy s3Cum pot obţine maximul din smartphone-ul cotat ca fiind actualmente cel mai bun? Mă va mai fascina după săptămâni de utilizare continuă? S III este supus testului de anduranţă.

Redactat de: Bogdan Bele

Nu dezvăluim un secret dacă spunem că Galaxy S III este cel mai bun smartphone pe care l-am avut vreodată în mână: display excelent, procesor puternic, funcţii multimedia şi de internet de primă clasă, baterie cu autonomie mare şi rezultate convingătoare la testările efectuate în laborator. S III este unicul smartphone care a obţinut calificativul „foarte bun”, ajungând astfel în topul listei celor mai bune telefoane. Mulţi din tabăra Android sunt invidioşi pe deţinătorii de Galaxy S III. Chiar şi în redacţia connect acest smartphone este deosebit de râvnit. Fiecare doreşte să intre în posesia acestui aparat oferit spre testare pentru a se juca câteva zile cu el şi a-l încerca în toate domeniile. Şi la final nimeni nu ar mai vrea să-l returneze.

Tehnologie de vârf
Atracţia maximă o reprezintă ecranul de 4,8 inchi, cu care navigarea pe net dar şi vizionarea pozelor sau a video-urilor sunt o adevărată plăcere. Alte pietricele în mozaic sunt performanţa extraordinară, precum şi camera deosebit de bună. Dar nici caracteristicile de bază nu au fost neglijate, astfel că Samsung nu a creat cu S III doar un „smart”phone bun ci şi un „phone” foarte calitativ. Acustică clară, recepţie bună, baterie cu autonomie mare; toate fac din Galaxy S III un partener de discuţii ideal.
Desigur nu toate sunt perfecte: toată această tehnologie de excepţie este introdusă într-o carcasă de plastic. Un pic de sticlă şi metal ar fi pus punctul pe i. Nu trebuie însă uitat faptul că prin această carcasă s-a obţinut un telefon impresionant de subţire şi relativ uşor.
Trăgând linie, se poate spune că Samsung este în utilizarea de zi cu zi un partener talentat şi de încredere.

galaxy s3SUGESTII SI TRUCURI

Parcurgerea rapidă a ecranului

Samsung Galaxy S III oferă şapte ecrane de start şi un meniu principal, care creşte odată cu app-urile instalate. Ecranele sunt poziţionate unul lângă celălalt şi pot fi schimbate prin trecerea orizontală a degetului pe ecran. Această acţiune poate fi înlocuită cu una mai simplă. Pentru a ajunge pe un anume ecran se poziţionează degetul, fie în ecranul de start sau în meniu, pe bara cu puncte albe din partea de jos a display-ului, puncte care semnalizează ecranul pe care tocmai te afli. În momentul când, deasupra degetului apare o cifră, poţi cu o simplă mişcare în stânga sau dreapta să treci la ecranul dorit.

Apelarea unui contact sau trimitere SMS

Agenda se regăseşte în meniu la „contacte” sau ca şi shortcut în partea de jos a fiecărui ecran de start. Odată ales contactul, este suficientă o trecere a degetului spre dreapta pe contact şi apelarea este realizată. Mişcarea spre dreapta oferă posibilitatea transmiterii unui mesaj. Poţi stabili dinainte care din numerele persoanei de contact dorești să-l apelezi. Pentru aceasta intră pe datele complete ale contactului respectiv, poziţionează degetul pe numărul dorit şi alege acest număr ca şi „standard”.

galaxy s 3Apelare rapidă

Scrii un mesaj şi constaţi că un scurt apel ar rezolva mai uşor problema? Pune pur şi simplu telefonul la ureche şi contactul căruia ai început să-i scrii mesajul va fi imediat apelat. Pentru ca acest lucru să funcţioneze, intraţi în meniul „setări”, la „mişcări” şi activaţi butonul virtual de lângă „apelare directă”.

Trecerea rapidă a apelurilor pe mut
Ai fost apelat într-un moment nepotrivit dar nu vrei să respingi apelul? Nici o problemă: orice sunet poate fi oprit (apel, SMS, muzică) întorcând telefonul cu display-ul în jos. Pentru ca această funcţie să fie activă, se intră în meniu la „setări”, „mişcări” şi activezi funcţia: „pentru mut/oprit – întoarce”. Cu acest truc poate fi oprit şi music player-ul. O altă alternativă este acoperirea display-ului cu palma în momentul în care doriţi să-l puneţi pe mut. Pentru a activa această funcţie tot din setări/mişcări se activează „pentru mut/oprit – folosiţi palma”.

Stabiliţi propriul model de vibraţii

Nu îți place vibraţia standard a telefonului tău? S III vă oferă alternative: puteţi stabili propriul model de vibraţii. Pentru aceasta în setări la „ton” se alege funcţia „vibraţii”. Aici pe lângă modelele predefinite, poți să creezi propriul ritm pentru vibraţii. Pentru aceasta trebuie să alegi „creare”, pe display apare un cerc. Atingând cercul va începe să ticăie un ceas, iar în timpul ticăitului poţi tasta prin atingerea display-ului modelul de vibraţii dorit. Trebuie doar să-l memorezi ulterior. Acţiunea este foarte simplă.

Utilizarea tastaturii Swype

Texte mai lungi sau mesaje pot fi introduse mult mai rapid prin funcţia Swype, decât prin clasica tastare a fiecărei litere. Iată cum funcţionează: poziţionezi degetul pe prima literă din cuvântul pe care doreşti să-l scrii, iar peste restul literelor treci cu degetul fără a-l mai ridica. S III recunoaşte de regulă ce doreşti să scrii şi poziţionează cuvântul respectiv în text. Cu ceva exerciţiu, metoda funcţionează destul de bine, fiind şi de încredere. Se mai întâmplă ca nu toate cuvintele să fie recunoscute în modul în care dorim să le formulăm noi. Pentru activarea acestei funcţii, se intră în setări/”limbă şi introducere”,  se tastează „tastatură Samsung” şi se activează opţiunea „tastatură acţionată prin trecerea degetului”.

Iluminare display

Cu ajutorul camerei frontale Galaxy S III recunoaşte dacă nu priveşti display-ului timp mai îndelungat, oprind automat iluminarea ecranului pentru a economisi energie. La testări această funcţie a mai dat rateuri în condiţii normale de lumină; am fost surprinși totuşi ce bine funcţionează. Pentru activarea acestei funcţii, se intră în setări/afişaj şi se activează opţiunea „smart stay”.

Stabilire ecran de start

Există un truc pentru schimbarea rapidă a ecranelor: poziţionează două degete pe oricare din ecranele de start şi apropie degetele, lăsându-le sprijinite pe display. Astfel vor apare toate cele şapte ecrane de start miniaturizate, din care poți alege ecranul dorit, printr-o simplă atingere a acestuia. Trucul acesta funcţionează şi dacă ne aflăm în meniu. La pornirea lui S III sau la întoarcerea cu butonul Home la ecranul de pornire, apare ca şi ecran de start cel mijlociu. Dacă nu pe acesta îl vrei ca şi ecran standard la pornire, nu este nici o problemă: poziţionează din nou două degete pe unul din ecrane, apropie degetele şi îți apar toate cele şapte ecrane de start în miniatură. În dreapta sus fiecare miniatură are un simbol Home. Atingând acesta ai ales ecranul de start care te va întâmpina de câte ori deschizi smartphone-ul.

Modificarea meniului

Meniul poate fi reprezentat la Galaxy S III ca icoane într-o grilă sau ca listă. Dacă vrei reprezentarea meniului sub formă de icoane, acesta va fi împărţit pe mai multe ecrane, cu câte 20 de aplicaţii fiecare. Trecând cu degetul orizontal peste ecran, poți trece de la un ecran la altul. Dacă utilizezi varianta listă, atunci în dreapta ecranului va apare alfabetul. Atingând litera dorită ajungi repede la aplicaţia dorită. Pentru a stabili ordinea aplicaţiilor în grilă trebuie să atingi în meniu tasta de opţiuni „mod de vizualizare”. Dacă activezi „grilă personalizată”, poţi stabili ordinea sau crea fişiere, utilizând în meniu tasta de opţiuni din stânga sub display şi apoi „prelucrare”. Reprezentarea se micşorează şi este pusă într-o ramă, iar aplicaţiile pot fi aranjate în ordinea dorită sau introduse în fişiere prin tragerea aplicaţiei ce urmează a fi mutată, pe simbolul fişier din partea stângă jos a display-ului.

Iluminare alternativă acționată rapid

LED-ul de pe spatele smartphone-ului luminează puternic şi poate fi utilizat ca lanternă. Pentru a nu fi nevoie de dezactivarea camerei în prealabil, sugerăm următorul truc: ţine degetul pe o parte liberă a ecranului până apare meniul. Deschide „introducere de elemente noi” şi plasează widget-ul „lumină de asistenţă” pe homescreen. La nevoie îl poţi utiliza cu uşurinţă, atingând doar icoana respectivă pentru a activa şi dezactiva lumina.

Reprezentarea aplicaţiilor descărcate

Dacă dorești să utilizezi doar aplicaţiile personal instalate şi mai puţin pe cele preinstalate, poţi să optezi doar pentru reprezentarea acestora. Alege cu tasta de opţiuni din meniu „aplicaţii descărcate”. Sau mai rapid: apasă pe săgeata ce indică în jos, situată în partea de sus a meniului. Pentru a reprezenta din nou toate aplicaţiile se apasă pe meniul icoane din parte stânga sus a ecranului.

Marcarea unui screenshot

Dacă, de exemplu, dorești să transmiţi unui prieten o sugestie de utilizare a smartphone-ului, poţi realiza un screenshot, pe care apoi să îl transmiți. Este simplu: ai ecranul dorit. Apasă deodată tastele de pornire/oprire din partea dreaptă a carcasei şi Home din josul ecranului, până când reprezentarea de pe ecran se micşorează (una, două secunde). Opţiunea screenshot este la „galerie” în meniul principal. S III va realiza automat un album numit „screenshot”. Mai rapid aceste screenshot-uri se pot realiza dacă se trece cu pumnul strâns din stânga spre dreapta pe ecran. Pentru a fi posibilă utilizarea atingerii, trebuie activat în setări/mişcări opţiunea „trecerea cu muchia mâinii”.

Acces nelimitat la sistem: întoarcerea la origini  – pe riscul propriu

Android permite multe, dar nu totul. Dorești să dezactivezi serviciile şi aplicaţiile preinstalate de către Samsung, cum ar fi Dropbox, Chat-On, Allshare Cast sau interfaţa cu utilizatorul Touchwiz? În mod normal nu poți, nefiind permise aceaste acţiuni. Accesul nelimitat la sistem, instalarea de CustomROMs (interfeţe de utilizatori ale altor ofertanţi), sau eliminarea de systemtools pot fi realizate doar cu ajutorul unui  hacker. În scena Android se vorbeşte în acest caz de „întoarcere la origini”. Nu trebuie să fi neapărat specialist IT pentru a realiza acest lucru, dar nici nu trebuie să uiţi că o imixtiune forţată în sistemul de operare poate avea ca urmare deteriorarea smartphone-ului. În plus, se anulează garanţia oferită de producător. Îți cam asumi un risc care nu prea merită. Dar dacă totuşi vrei să faci experimente, poţi descărca de pe site-ul www.xda-developers un kit pentru S III, care conţine indicaţii pentru repunerea în stare iniţială, fără sistem de operare Android, al smartphone-ului.

 • Iosif

  Salutare!Acum cateva zile am achizitionat un Samsung Galaxy s 3 SHV – E210S si am 2 nelamuriri!Priam nelamurire este ca, in cazul in care doresc sa scriu un sms si depasesc 80 carcatere automat il transforma in MMS, poate sa-mi spuna cineva din ce cauza?Si cum as putea sa remediez aceasta problema?A doua nelamurire este ca la ton te sms este setat o melodie din telefon, si dinafara de a vibre nu face nimic, adica nu suna!Poate sa-mi spuna cineva din ce cauza?Si cum as putea sa remediez aceasta problema?
  Multumesc tuturor!
  Noapte buna!

  • Danimtk

   La prima chestie nu stiu ce sa zic , chiar nu am fost atent la mine ca nu am scris asa de mare niciodata un sms , iar la a doua nelamurire a ta sunetele lui originale sunt foarte scurte si e posibil sa fi bifat tu alta varianta de vibratie si din aceasta cauza incearca sa pui un mp3 ca ton de sms si vezi atunci ce si cum . Salut

  • andreea

   nu stiu daca mai ai nevoie , presupun ca ai remediat deja problema cu melodia sms-ului , dar daca , cumva nu , tot ce trebuie sa faci e sa activezi din bara de sus butonul “notificari” 🙂 am avut aceeasi nelamurire

   • nicu

    salut.mss pt sfat..si eu ma confruntam cu aceeasi problema la sms.urii 😀

  • BAZAVAN CRISTIAN

   intrii la sms, optiuni, printre ultimele ai setari transformare sms lung in mms, dezactivezi sau pui o valoare cat mai mare.
   o sa fie ok.

   • alex

    si eu am aceeasi problema cu transformatul sms-ului in mms daca depasesc 80 de caractere si nu inteleg cum sa o remediez, poti fi mai explicit te rog ?

 • mihaela

  salut, astazi am primit cadou un samsung galaxy s3 si mai tot timpul mi se descarca. Cind sa la incarcat nu pot primi sau efectua apeluri. Ce trebuie sa fac? dc e asa?

 • salut, astazi am primit cadou un samsung galaxy s3 si mai tot timpul mi se descarca. Cind sta la incarcat nu pot primi sau efectua apeluri. Ce trebuie sa fac? dc e asa?

 • Andrei

  Salut,
  Am avut samsung Galaxy S (I9000) acum mi-am luat galaxy s3 si nu pot vedea filme online cu el.
  Cu primul telefin ma uitam fara probleme pe 990. ro la filme dar cu acesta nu pot.

  Ma poate ajuta cuneva cu un sfat ? Mentionez ca mi-am instalat java, flash player etc… si nimic

  HELP

 • Catalina

  Salut!
  mi-am cumparat cu 5 luni in urma un Slll nou, de pe Ebay din Londra,cu garantie de 1 an si saptamana trecuta,a murit! pur si simplu.. nu se mai incarca ,nu se mai deschide si nici laptopul nu il mai recunoaste!(ce are?!e un mister pt toti) l-am dus la 3 GSM-uri,nimeni nu a putut sa faca nimic.Eu nu l-am scapat,nu l-am udat..am avut grija de el in permanenta.Am sunat la samsung si mi-au spus ca trebuie sa am factura ca sa pot folosi garantia!am ganatie si nu am factra!nu inteleg care e problema?de nu mai functioneaza? am nevoie de un sfat ,nu am idee ce sa mai fac:(

  • Darius

   E posibil sa se fi stricat bateria.Incearca sa cumperi o beterie nou sau schimbai acele ace unde vine bagata bateria.Bafta!

  • Adriana

   Presupun ca ai remediat pb, dar pt orice eventualitate sau dc mai pateste cineva ceva de genul eu am facut astfel: am incercat cu un alt incarcator (de la un S2) pt ca murise, nu vroia sa se deschida sa faca nimic si parca l-a “resuscitat”

  • Ion

   E fake

 • Darius

  Salut.Nu de mult am achizitionat un samsung galaxy s3 I9305.Am o nelamurire in privinta vibratiilor.Telefonul vibreaza doar cand suna.As dori daca se poate sa il fac sa vibreze si la mesaje.Am incercat tot felul de solutii si nu am reusit!

  • Ai rezolvat problema?

 • Cristina

  Bună!
  Eu am o problemuță cu tastatura în română. Nu reușesc să dibuiesc metoda exactă pentru folosirea diacriticelor. Când țin apăsat mai mult pe literele care au diacritice îmi intră aiurea care e cea mai în stânga. În afară de ă când țin apăsat pe a nu pot selecta dacă vreau de exemplu â. La i deși mi se deschide și vreau să apăs pe î, până să apăs deja s-a scris 8, adică se mișcă atât de repede încât nu-mi dă posibilitatea să apăs pe simbolul dorit. Fac eu ceva greșit?

  • DR

   trebuie sa aluneci cu degetul pana la litera dorita, nu sa sari, ca asa se inchide optiunea

 • Bela Ionut

  am achizitionat un samsung s3 si de cand il am nu merge sau poate nu stiu eu cum sa folosesc internetul mobil pe care il am de la cosmote in pachetul de extraoptiune.
  Am setat la pachet de date cosmote dar tot nu merge .
  Se poate te rog sa imi explici ce trebuie sa fac sa mearga?
  Multumesc

 • Am achiziționat un ssmsung galaxy s3 si ma jucam un joc ( gen Counter Strike ) si de odata mi s-a oprit sonorul.
  Am iesit din joc si ca sa vezi nu mai functiona sunetul. Muzica nu se mai auzea, decat cand conectez castile se aude normal.
  S-ar putea sa mi se strice/ars difuzorul/boxa?
  Mulțumesc pentru răspuns.

  • Daniel

   Si eu am patit lafel. Ai rezolvat problema? Daca da, cum?

  • alexandru

   am intampinat aceeasi problema cu real racing 3 ,e simplu,inainte sa iesi din joc dai sa reglezi sunetul si o sati apara setarile in dreptul difuzorului intri acolo si le dai pe toate la maxim dai exit la joc si mai repeti odata dupa ce ai iesit din joc aceeasi procedura

 • Cristi

  Imi poate spune si mie careva cum setez sa salveze pozele si filmarile pe card?
  Multumesc.

  • alexandru

   intri la setarile care le ai cand faci poza si ai acolo o optiune unde vrei sa le salvezi

 • Daniel

  Si eu am patit exact ca robert. Ascultam muzica la difuzor si dintr-o data sa oprit. I-am scos bateria, i-am dat restart ba chiar am revenit si la setarile din fabrica si nu stiu ce sa-i fac… cred ca trebuie sa-l duc in service.

 • alexandru

  salut ,am nelamurire mare si vas fi foarte recunoscatori daca mati lamuri ,am un galaxy s4 si problema care ma framanta este ca nu reusesc sa salvez nici un nr de telefon pe care il tastez in timpul apelului ???????????????:(((((

 • NiKo

  Salutare, am activat in urma cu cateva zile o optiune in Galaxy SIII care imi pune prin rotatie pozele din galeria telefonului pe fundalul ecranului.
  Ma puteti ajuta sa imi dezactivez acea optiune !! :))

 • mihaela

  salutare.
  am o problema la tel meu GALAXY S4 ,cand raspund la un apel eu aud ce vb el ,dar el nu ma aude deloc!
  ce se intampla?

  • ionut

   Daca tu auzi ce spune el si el nu te aude inseamna ca nu mai functioneaza microfonul.

 • alex

  Sal.. am si eu un sIII si problema este ca nu imi mai vibreaza telefonu la primirea msj doar la apelurii:-(.. ma poate ajuta careva cu un sfat? Va multumesc..

  • cristi

   Buna ziua. Trebuie sa intri la mesaje, spesi butonul meniu si iti apare setari. Intri acolo si o sa gasesti o casuta “vibratie” pe care o activezi.

 • livia

  Am un S III mini de 1 luna jumate si atunci cand intru la jurnale,contacte si mesaje sta cateva secunde bune pana se incarca… De ce? si ce ii pot face?

  • DR

   din pacate, majoritatea telefoanelor samsung au lag….solutia este sa schimbi cu un HTC sau LG sau altceva…

  • oana

   Multumesc! M-ai salvat:)

  • oana

   multumesc!

 • elena

  Am un S III mini. as dori sa stiu cum pot sterge jurnalele .

 • maddmaxx

  Salut, mi-am luat o tableta galaxy note 10.1 , problema mea este ca nu stiu cum pot muta bara de start sus sau in lateral, eu folosesc tableta la aplicatia de taxi de unde iau comenzi si in momentul in care imi intra o comanda optiunea de a bifa 3 minute este chiar deasupra butonului de back si daca il ating din greseala ies din aplicati ,,,,mersi

 • danut sv

  Buna,
  intreb si eu daca a mai intalnit cineva, posesor de s3,s2, sa ii dispara sub vreun fel aplicatia preinstalata de nou “navigare”. Daca nu, poate stie cineva cum o pun la loc. Multumesc!

 • mihai

  salutare! cum pot seta la un Samsung S4 modul de a raspunde unui apel? stiu ca sunt 2 variante: una prin swipe, alta prin apasarea iconitei verzi. Unde se poate modifica, in meniul tel-ului, aceasta setare? Multumesc!

 • mihai

  Salut am un samsung s3 mini si se cam blocheaza ce de facut il trimit la garantie are 2 luni

 • Vilcaneantu Gabriel

  Buna am si eu un s3 de 3 luni luat de nou si de vreo 2 sapt.mi se muta singur pe silențios cu vibrație din senin , il scot pe normal si peste 2-3 ore se muta singur din nou pe silențios. Ma poate ajuta cineva!

 • diana

  buna am un S3 si ma enerveaza foarte tare cand posetez pe facebook k arata din ce zona postez …cum dezactivez chestia aia? ms

  • DR

   dezinstaleaza aplicatia facebook, instaleaza din nou si o sa te intrebe daca dai voie smartphone-ului sa posteze in numele tau…dai click pe “sari”…

   • DR

    …sau intri direct din browser internet explorer, ca pe PC…

 • am si eu un samasung galaxy s3 si de cand l-am cumparat cand apelez pe cineva,sau ma apeleaza prima data am probleme cu microfonul,imi zic ca ma aud infundat

 • flory

  ma puteti ajuta si pe mn va rog am pus o parola pe samsung galaxi s3 si nu mai stiu cum sa o scot daca stiti spuneti-mi va roggg e urgent.

  • livia

   intri la setari apoi selectezi blocare ecran,,,,iti bagi parola mi se pare ca de doua ori si pe urma jos de tot iti scrie niciuna

 • Mirela

  Buna ziua, am o mica problema, am SIII si nu primesc notificari sonore atunci cand primesc mesaj, comment sau orice altceva pe facebook (in setari sunt toate bifate pentru a primi notificare), are cineva idee din ce cauza nu ma atentioneaza?

 • vali

  am un s3 luat din italia de la wind si as vrea sa ii fac update la 4.2.2 dar dupa cum am citit pe net as putea sa il blochez ,nu stie nimeni cand vine updateul la 4.3 precizez ca stau intr-o zona cu semnal mai putin sau tel are problema in a receptiona semnal

  • alex

   Deja exista update la android 4.3 pentru galaxy i9300 prin odin si dupa cate stiu in momentul in care-i faci update nu se codeaza.
   eu am galaxi i9305 si am incercat sa-i ac update dar probabil nu se potriveste de la i9300 si inca nu am gasit android 4.3 pentru i9305.

 • dani

  Buna. Am ai eu o problema la telefonul meu s4. In partea stanga sus a telefonului ini apeare aplicatia watchON. Las pagina in jos sa dau golire nu merge mi.a ramas acolo.. cum fac sa o scot?nu imi apare nimic de sters sau golire? Va mulțumesc daca ma puteti ajuta

 • george

  salut miam cumparat un samsung galaxy trend lite si dupa ce raspund la un apel imi apare lacateu pe ecran ca sa pot sa inchid apelu trebue sal deblochez dc????? nu stiu sa dezactiez chestia aaia ma poate ajuta cineva

 • Anca

  Buna. Am achizitionat si eu un astfel de telefon, si am o problema cu el. Daca il pun pe vibratii, atunci cand primesc un mesaj nu imi vibreaza. Am intrat la setari, si am facut setarile potrivite pentru a vibra.. si totusi nu o face. Multumesc!

 • ionut

  am si eu o problema daca ma puteti ajuta,nu stiu daca este o setare sau o eroare de soft,cand ma apeleaza cineva in timp ce pe ecran apare cel ce ma apeleaza imi apare si icoala cu volumul pentru media ca si cum as apasa eu pe tasta de volul,dupa o secunda dispare iar cand inchid apare iar.daca sun eu pe cineva apare cand inchid.daca dau un restart la telefon si apalez nu mai apare,dar daca primesc un telefon iar incepe sa faca figura si cand apelez sau sunt apelat.multumesc sper ca am fost explicit.

  • Lucian

   Salut, ai rezolvat “problema” pana la urma ? Am si eu chestia asta si e deosebit de enervanta ! Ms !

 • bia

  Buna am o problema am un samsung s3mini am avut blocat ecranul cu un semn si am bagat de mai multe ori sa debochez ecrabul si sa blocat de finitiv stie cineva cum pot debloca ecranul? Merci

 • dani

  cate brobleme cu samsung’urile astea. . meniu complicat. …
  mai bun e ala cu maru… imi pare rau ca am luat s3

 • Ana

  Am si eu o problema. Am primit un mesaj care spunea configureaza telefonul pentru serviciul tau preferat. Ca sa-l poti folosi vei primi SMS cu setarile.
  Apoi am incercat sa trimit cuiva un mesaj si orice fac imi scrie “Esuat”. Nu stiu cum sa il configurez…ce sa ii fac…

 • Blondy_ab

  Buna, am si eu o intrebare, cum setez pe samsung galaxy s4 ca atunci cand primesc mesaje sa nu imi mai apara textul pe dispay doar numele. Știu ca pe iphone se poate . Va multumesc

 • Laura

  Buna! Am un S 3 mini , stiti cum pot sa pun sa se salveze pe cardul de memorie jocurile? Ca am 16 gb pe card si memoria telefonului e plina (pozele, muzica si restul sunt pe card) . Va rog ajutați – mă !!

 • Ioana

  Stie cineva daca pot sa dezactivez optiunea de la player ca.n momentul in care intorc telefonul sa nu mi se mai opresca muzica?Multumesc:)

 • Am luat si eu un s3 acum…si ma bocheaza cand veeau sa trimit sms la mai mult de zece contacte. Nu mai spun cu tastatura asta .e jale…
  Ma ajutati cu o indicatie de unde extind nr de contacte la care pot rimite un sms ????
  Merci.

 • Dimo

  Sal.
  Am o problema cu Galaxy S4.In ultimile zile cand folosesc camera foto sau video telefonul se stinge din senin.Trebuie sa scot bateria…sa-l las 5min si sa apas butonul pt pornire.Altfel tot porneste si se stinge in continuare.

 • susan

  am achizitionat un samsung galaxy trend plus si nu stiu ce am setat,deoarece cu toate ca volumul este la maxim nu se aude tare ,nici in momentul in care vorbesc la telefon si nici cand primesc un apel, sau mesaj,vreo sugestie?
  multumesc

 • mitzaa

  Salut am un galaxy s3 si de cateva zile cum plim mana pr ecran sau incerc sa trag bara aceea mi se inchide ecranu.isi revine la urmatoarea atingere problema e ca ma dispera mai ales la jocuri

 • Aurel Negoita

  Am un samsung galaxi dual sim dar nu imi vede a doua cartela.Ma poate ajuta cineva?

 • adi

  am un s3mini si am o problema la el, telefonul arata ca incarca si dupa ce il scot din riza sau scot mufa de la usb, stie cineva care este problema?

 • adi

  poate fi virusat sau este o problema din baterie, incarcator sau telefon?

 • Nicoleta

  Buna! Am si eu o intrebare…am un Samsung galaxy s 3 mini si si am probleme cu sms, adik vb prin sms si cate o data nu mai imi permite sa intru sau imi permite dar nu se trimite sms si imi scrie numele pers resp ku care vb anonim si trebuie sa ii dau restart la tel sa pot vb prin sms din ce cauza?

 • Alexandra ilie

  Bună .. am un Samsung galaxy s3 mini si de ceva timp mi a rămas blocat ca am notificare la mesaj la pornirea ecranului imi apare 1..si in meniu la fel … ce sa fac?

 • Mihaela

  Buna 🙂
  Am o problema legata de sunet la un samsung galaxy s3. Ma uitam la un videoclip pe youtube si dintr-odata i-a murit sonorul. I-am dat restart de cateva ori dar degeaba. 😐 Ce e de facut? Are cineva idee?

 • salut am si eu un galaxy s3 si deodata mi sa stins fara sa fac nimik vb la tel si deodata sa stins am crezut ca am ramas fara baterie dar nu era asa.. cand am ajuns acasa lam bagat la incarca si nici becul ala rosu nu se mai aprindea stie care ce are ve rogg:((

 • stony

  salutare. am un samsung S3mini. cand l-am cumparat descoperisem o functie ca atunci cand gresesc deblocarea touchscreen-ului primieam pe mail o foto cu individul/a. am dezactivat-o dar acum nu mai stiu unde s-o caut pentru a o activa din nou. stie cineva?

 • lenus

  am un samsung galaxy trend lite .am o problema ,l am pus la ancarcat ,cand l am scos de la ancarcat era anchis ,,l am deschis dar nu se mai conecteaza. pe ecran apare sihla ,si atat .poate sa mi spuna cineva ce ar putea avea..multumesc..

 • valerush

  am o iontrebare am un galaxy s3 si funtioneaza foarte greu kind intru in meniu kind es din meniu…..programele se deschid greu…. singur se stinge singur se aprinde …. din ce kauza ce pot sai fac sa functioneze kalumea ?? raspundeti varog

  • Rus

   invata sa scrii in romana

 • Mateescu

  Buna ziua,
  Va rog, cum pot sterge fotografiile de pe telefonul Samsung Galaxy s 2+, fotografii vechi luate de undeva de pe calculator. Multumesc

 • Valentina

  Buna ziua! Am S3 si de cateva saptamani nu se mai roteste ecranul, nu merg miscarile si nici cand ma joc nu functioneaza cand inclin telefonul spre stanga/dreapta. Puteti sa ma ajutati cu ceva? Multumesc. O zi buna in continuare!

 • monica

  Buna ziua.Am un telefon samsung s3 si nu stiu cum sa activez 3g.Ma puteti ajuta va rog?Multumesc

 • costi

  Salut.pe s3lte merge deblocare automata?exista vreun s-cover atunci cand il deschid sa aprpinda ecranul singur?ca la s4.daca da de unde pot lua?multumesc

 • cristi

  buna ziua , am un s3 si nu reusesc sa scriu mai mult de 14 caractere la creare contact si in plus nu imi arata tote optiunile la contact

  • Gabi

   Asta pentru ca ele sunt salvate pe cartela. daca selectezi sa salvezi contactul in memoria telefonului ai o lista mai ampla de campuri ce pot si completate

 • Gabriel

  nu stiu si nu pot dezactiva sunetul in momentul folosirii tastaturii, astfel ca am un pacanit enervant. stie cineva cum poate fi oprita aceasta ? multumesc

 • adela

  Buna la toata lumea.
  Am si eu un samsung galaxy s3 mini si am in galerie mai multe albume cu poze cum fac sa mut o poza dintr-UN album in altul?
  Multumesc!:*:*:*

  • Malina

   intri in Fisierele mele si marchezi pozele dorite si le muti in albumul respectiv. Nu merge sa le muti din Galerie.

 • Buna ziua. Am si eu un s3 de un an si jumatate trimis din state gata decodat. De ceva timp am probleme cu receptia sms-urilor . Pot trimite sms dar nu le primesc. Dureaza cateva zile pb dupa care incep sa intre toate mesajele .Am fost pe la orange de cateva ori dar spun ca pb ar fi cu telefonul. Ultima sugestie ar fi sa reinstalez softul. Se poate face cumva acest lucru prin upgradare sau doar la service specializat. Are versiunea Android 4.1.1. Va multumesc

  • Alex

   si eu am patit asa cu un s2 care l-am avut si era de vina cartela, trimiteam sau primeam mesaje cu cateva zile in urma sau la timp.

 • stefan

  Am un Samsung Galaxy ACE 3 LTE ( GT-S7275R ) si cand il pornesc sau il inchid sunetul este foarte tare . Ce pot sa fac sa-l dau mai incet ?

 • Florin

  Am umblat pe la setari acum cateva zile la un samsung galaxy s4 si am bifat ceva pe acolo cand ating ecranul de 3 ori repede se apropie si nu stiu cu sa il mai fac la loc sa nu se mai apropi…

 • elena diana

  Am samsung galaxi s3 mini si nu pot trimite mai mult de 3 mesaje intr unul.dupa cele 3 mesaje de text se transforma in mesaj multimedia.de ce?cum sa fac sa trimit mai mult de 3 mesaje de text.va multumesc

 • hogea ana maria

  Cum pot lua muzica dupa internet. Ce trebuie sa descarc, ce fisier mai bun pt asa ceva

 • Alex

  Buna am un galaxy s3 neo si nu imi place tastatura qwerty, am vazut ca are si simpla, dar e deranjant ca trebuie sa apas pe spatiu de doua ori ca sa puna spatiu intre cuvinte. Imi puteti spune daca se poate rezolva cumva?? si la camera se poate dezactiva modul infrumusetare?? mi se pare ca face pozele mai urat decat pe galaxy s2 care l-am avut inainte. Multumesc

  • CLAU

   Descarca aplicatia swiftkey si ai o gramada de skin-uri si o sa-ti placa mai mult decat originalul

 • Laura

  Am si eu un telefon : s 3. Merge , merge , si apoi scrie numele telefonului. Si apoi desfac capacul si se deschide , am sters din fisiere , dar ….