Asus MeMO Pad Smart: Ecran de 10.1 inchi, procesor Tegra 3 şi tastatură Folio Key

Scris de | 14 februarie, 2013
Asus MeMO Pad Smart: Ecran de 10.1 inchi, procesor Tegra 3 şi tastatură Folio Key

asus tableta memopadAsus a prezentat cea mai nouă tabletă din portofoliul companiei. Modelul MeMO Pad Smart a fost conceput pentru utilizatorii care pun accent pe divertisment şi portabilitate, şi dispune de un accesoriu deosebit, denumit Folio Key.

MeMO Pad Smart beneficiază de un ecran multi-touch în 10 puncte, cu diagonala de 10.1 inci şi rezoluţie HD 1280×800 pixeli pentru o interacţiune uşoară cu aplicaţiile Android. Tehnologia IPS oferă imagini strălucitoare, cu un unghi de vizualizare de 170 grade.

Cu o grosime de numai 9,9 mm și o greutate de 580 de grame, MeMO Pad Smart dispune de procesorul puternic NVIDIA Tegra 3 quad-core, oferind performanță și răspuns prompt în Android 4.1. Autonomia se ridică până la 8,5 ore, fiind măsurată în modul de economisire a energiei, prin rularea unui clip video 720p, cu luminozitatea de 60nits și sunet rulat în căști. Stocarea internă de 16GB poate fi extinsă cu ajutorul slotului SDHC. Camera principală de 5 megapixeli și cea frontală de 1,2 megapixeli fac din MeMO Pad Smart un dispozitiv ideal pentru a comunica cu familia și prietenii.

Folio Key este o husă de protecție opțională care învelește MeMO Pad Smart cu o tastatură Bluetooth pentru o activitate mai ușoară, fie că sunteți acasă sau la birou. Fabricată din microfibră ușoară, cu prindere magnetică, Folio Key încorporează un stand pentru a menține ecranul la un unghi confortabil pentru dactilografiere și pentru vizionarea filmelor.

Asus MeMO Pad Smart este disponibilă în trei variante de culori: albastru închis, roz fuchsia și alb cristal. Tableta va putea fi achiziţionată la preţul de aproximativ 1500 lei.

Etichete: , , , , , , ,