Grid 2, extrem de promiţătorul joc racing de la Codemasters, disponibil pentru precomandă

Scris de | 21 februarie, 2013
Grid 2, extrem de promiţătorul joc racing de la Codemasters, disponibil pentru precomandă

grid 2Dacă ai apreciat primul joc din seria Grid, primit extrem de bine de către critici, nu ai cum să ratezi Grid 2, disponibil pentru precomandă şi în România prin intermediul Codemasters şi Skin.

Gamerii care vor opta pentru precomandă vor avea acces la unul dintre cele patru pack-uri exclusive:

Pack 1 – McLaren Racing –  conține 2 rute ale circuitului Brands Hatch GP, care nu sunt disponibile în jocul standard, o mașină de curse McLaren MP4-12C GT3 Special Edition, disponibilă atât în single race, cât și în multiplayer, plus un eveniment online special.

Pack 2 – Indycar Racing –  conține 2 rute ale circuitului Indianapolis Motor Speedway, un bolid Dallara IndyCar (exclusiv în acest pachet), precum și IndyCar Pace car (Safety car), disponibile atât în single race, cât și în multiplayer, plus un eveniment online special.

Pack 3 – GTR Racing  – include 5 rute pe Circuitul Yas Marina pe timp de zi şi un  Nissan GT-R SpecV (exclusiv în acest pachet), disponibil atât în single race, cât și în multiplayer, plus un eveniment online special.

Pack 4 – Headstart –  oferă un discount de 15% la shop-ul cu Upgrade-uri din joc, mașina de curse MERCEDES-BENZ SLR McLAREN 722 GT, disponibilă atât în single race, cât și în multiplayer, plus un bonus special RaceNet.

Grid 2 va fi lansat în variante PC, PlayStation 3 și Xbox 360 pe 31 mai 2013 şi va folosi noul engine EGO Game Technology, ce promite un upgrade major la capitolul grafică (nu că primul Grid ar fi arătat rău). În ceea ce priveşte controlul Codemasters introduce şi aici un sistem ce încearcă să revoluţioneze jocurile cu maşini, denumit TrueFeeling Handling.

Noul racer  îţi oferă acces la competiții pe trei continente, urmând să câştigi faimă, fani și finanțe de-a lungul unei cariere ce te va conduce în vârful clasamentului mondial. Te aşteaptă curse de mare intensitate, pe circuite cu licență, pe străzi din mari orașe ale lumii și pe drumuri montane periculoase.

De asemenea, GRID 2 definește noul standard multiplayer pentru jocurile de curse, cu moduri inovatoare de joc, un sistem de progresie complet separat și o integrare completă cu RaceNet, extensia online gratuită pentru jocurile create în studiourile Codemasters Racing.

Etichete: , , ,