Samsung Knox: Serviciu de securizare pentru terminalele Galaxy

Scris de | 26 februarie, 2013
Samsung Knox: Serviciu de securizare pentru terminalele Galaxy

Compania sud-coreeană Samsung a anunţat un nou sistem de protecţie a datelor confidenţiale din terminalele Galaxy. Serviciul Samsung Knox prezintă utilizatorilor o varietate de aplicaţii de business într-un mediu securizat, inclusiv e-mail, browser, contacte, calendare şi multe altele.samsung knox

Knox încorporează Android Enhanced Security (SE) şi servicii de management al integrităţii, atât în hardware, cât şi în sistemul Android. La nivelul aplicaţiilor, Knox oferă o soluţie care separă utilizarea mobilului scopul afacerilor de cea în scopuri personale. Această separare este susţinută de Android SE şi de sistemul de criptare a fişierelor, oferind protecţie informațiilor şi aplicaţiilor de business impotriva scurgerilor de date şi atacurilor viruşilor şi malware.

Knox permite aplicațiilor deja existente în eco-sistemul Android să se aibă un nivel de securitate ridicat fără nicio modificare în codul sursă. Knox eliberează dezvoltatorii de aplicaţii de povara dezvoltării mai multor funcții la nivel individual, precum sisteme de criptare on-device, Enterprise Single Sign On (SSO), suport Active Directory și altele.

Knox este un serviciu Samsung pentru companii, integrată în programul Samsung For Enterprise (SAFE), şi va fi disponibil începând cu al doilea trimestru al anului curent.

Etichete: , , , ,