Fujitsu STYLISTIC M702 se descurcă acolo unde alte tablete cedează

Scris de | 27 februarie, 2013
Fujitsu STYLISTIC M702 se descurcă acolo unde alte tablete cedează

fujitsuFujitsu a prezentat în cadrul MWC o tabletă perfect adaptată la munca în teren, gata să reziste la umezeală, praf, șocuri și apă, botezată STYLISTIC M702.

Noul model este cel mai rezistent dispozitiv Fujitsu bazat pe Android și pe lângă construcția ce îi oferă o protecție superioară în fața elementelor naturii, tableta dispune și de o serie de funcții business importante, precum senzorul de amprentă, criptarea hard-disk-ului şi urmărirea şi recuperarea de la distanţă a datelor. Greutatea de 590 grame este și ea excelentă pentru un device de acest tip.

Tableta este ideală spre exemplu pentru munca unui inginer, care o poate utiliza fără griji atât la birou cât și pe șantier.

Ca specificații, STYLISTIC M702 dispune de un procesor Nvidia Tegra 3 puternic, de 1.7GHz, un ecran de 10.1 inchi, rezoluție 1920 x 1200 pixeli, două camere, una de 8.1 și una de 1.2 MP, 32GB memorie internă plus slot microSD, iar pe lista vastă de conexiuni regăsim și NFC. Bateria promite la rândul ei circa 15 ore de redare video, iar sistemul de operare este Android Ice Cream Sandwich.

STYLISTIC M702 are un preț ce pornește de la 999 euro.

 

 

Etichete: , ,