Samsung Galaxy S III, cel mai bun smartphone la Mobile World Congress 2013

Scris de | 27 februarie, 2013
Samsung Galaxy S III, cel mai bun smartphone la Mobile World Congress 2013

Terminalul high-end Samsung Galaxy S III a obţinut premiul pentru “Cel mai bun smartphone”, în cadrul competiţiei Global Mobile Awards, desfăşurată la târgul Mobile World Congress 2013. În plus, compania sud-coreeană a plecat acasă cu alte două premii deosebit de importante.GSMA Award_Mobile World Congress_Samsung 01

Samsung a fost numit „Cel mai bun producător de dispozitive al anului” de către membrii juriului competiţiei. Premiul vine ca o recunoaştere a activităţii permanente de inovare şi a faptului că Samsung are unul dintre cele mai apreciate portofolii de dispozitive la nivel mondial.

Dispozitivul Galaxy S III a fost denumit “Cel mai bun smartphone”, premiu prin care îi este recunoscut nivelul ridicat de performanţă şi răspunsul foarte bun primit din partea utilizatorilor. Acest vârf de gamă al Samsung a fost vândut la nivel mondial în 40 de milioane de unităţi, ceea ce l-a transformat în terminalul cel mai repede vândut din istoria Samsung.

GALAXY Camera a obţinut premiul pentru “Cel mai bun dispozitiv mobil adresat consumatorilor“ (“Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device”), fiind prima cameră foto cu adevărat conectată. Galaxy Camera îmbină performanţa ridicată proprie unui aparat de fotografiat compact cu conectivitatea şi adaptibilitatea, posibile datorită reţelelor de tip 3G/4G şi Wi-Fi încorporate şi datorită sistemului de operare Android 4.1 (Jelly Bean).

Etichete: , , , , , , ,