Vodafone Prepaid: Reîncărcare direct din aplicaţia My Vodafone

Scris de | 27 februarie, 2013
Vodafone Prepaid: Reîncărcare direct din aplicaţia My Vodafone

Operatorul de telefonie mobilă a anunţat că utilizatorii cartelei prepaid Vodafone pot reîncărca acum creditul direct din aplicaţia MyVodafone, disponibilă pe smartphone-urile cu sistemul de operare Android şi iOS.

myvodafone

Reîncărcarea creditului Cartelei Vodafone si Cartelei Internet se face prin intermediul cardului bancar din aplicaţie. Pentru efectuarea tranzactiei, clientii vor trebui doar sa introduca in aplicatie numarul de telefon pentru care efectueaza reincarcarea, valoarea reincarcarii si datele cardului bancar.

În plus, cei de la Vodafone au anunţat că aplicatia MyVodafone a depasit, recent, pragul de 100.000 de instalari, pe smartphone-urile si tabletele compatibile.

Cu aplicatia MyVodafone, utilizatorii pot afla costurile si consumul de minute si internet, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, sau pot cauta cele mai apropiate  magazine Vodafone, pe o harta interactiva, prin functia GPS a telefonului. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

Etichete: , , , ,